Angry Birds Rio (waarschijnlijk) Apple’s gratis App van de Week

Het bekende vogelslingerspelletje Angry Birds Rio kan de komende week gratis worden gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds RioApple heeft in de App Store officieel nog geen nieuwe App van de Week uitgelicht, maar het lijkt er op dat we alvast weten wat het gaat worden: Rovio’s bekende spelletje Angry Birds Rio is namelijk vanaf vandaag gratis te downloaden. Hoewel hij nog niet op Apple’s App Store-altaar is geplaatst, heeft de ontwikkelaar alvast in de App Store-omschrijving gezet dat het de ‘App Store FREE app of the week’ is.

Het principe achter Angry Birds Rio zal je waarschijnlijk wel bekend zijn: ook in deze Angry Birds-variant slinger je de boze vogels richting torens gevuld met varkentjes, die je zo efficiënt mogelijk omver moet stoten. Angry Birds Rio verscheen in 2011 in de App Store, ter promotie van de animatiefilm Rio.

Is Angry Birds Rio inderdaad Apple’s App van de Week, dan kun je hem waarschijnlijk tot en met donderdag 24 januari gratis downloaden. iPad-bezitters kunnen vandaag ook de HD-variant van de game kosteloos binnentrekken. Zij besparen nog meer: het iPad-spel wordt normaal gesproken aangeboden voor €2,69, in plaats van de €0,89 die je op de iPhone betaalt.

Downloaden:

Tipgever: @19charlie56

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, app van de week, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.