Angry Birds Rio in de App Store verschenen

Angry Birds Rio is in de App Store verschenen. Deze variant op het vogelspel is gemaakt om de film Rio te promoten en bevat een andere insteek. Angry Birds Rio is in aparte varianten voor iPhone, iPad en Mac verschenen.

angry birds rio iphoneRovio Mobile heeft vannacht Angry Birds Rio in de App Store uitgebracht. Deze game is gemaakt om de film Rio te promoten en bevat twee episodes met 60 levels. Mocht je de originele game al volledig uitgespeeld hebben, dan vind je in Angry Birds Rio weer compleet nieuwe achievements, die je via Game Center met anderen kunt delen.


In Angry Birds Rio zijn de vogels uit de game gekidnapt een meegenomen naar Rio de Janeiro, waar ze ontsnappen aan hun kidnappers. Het doel is nu, om hun vrienden Blu en Jewel (hoofdfiguren in de film Rio) te redden. De normale speelwijze waarbij je vogels moet wegschieten om varkens te vernietigen krijgt nu een nieuwe draai door er elementen uit de film in te verwerken.

De ultieme test van je Angry Birds-vaardigheden komt met de spectaculaire boss fight. In plaats van gouden eieren moet je de speciale Verborgen Vruchten zien te vinden. De game kost €0,79 en de makers beloven dat er in de loop van 2011 nog meer updates met nieuwe episodes bij zullen komen.

Er is ook een Mac-versie van de game verschenen verschenen, die €3,99 kost. De iPad-versie kost €2,39.

Downloaden: Angry Birds Rio (€0,79)

angry birds rio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.