Angry Birds Rio HD krijgt 15 nieuwe smokkelaars-levels

Angry Birds Rio heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels in Smuggler's Plane. De update brengt je naar het vliegtuig, waar de smokkelaars exotische vogels proberen te ontvoeren. De Angry Birds moeten dat zien te voorkomen.

angry-birds-rioAngry Birds Rio HD heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels. Ze maken de game compleet met het laatste en nieuwste onderdeel ‘Smuggler’s Plane’. Angry Birds Rio is een speciale uitgave van de game waarbij je met vogels moet schieten. De game werd uitgebracht ter promotie van de film Rio, maar je moet er wel voor betalen: €2,39 voor de iPad-versie van €0,79 voor de iPhone-variant. Angry Birds Rio bevat nu zes secties die helemaal compleet zijn, waaronder Jungle Escape, Beach Volley en Carnival Upheaval. In totaal zijn er 165 levels.

In de game zijn de smokkelaars ontsnapt naar het vliegtuig en proberen ze de exotische vogels te ontvoeren. Maar de Angry Birds schieten te hulp om de snode plannen dwars te zitten. Het thema is vernieuwd en datzelfde geldt voor de 15 levels, waarin je heel veel verborgen vruchten vindt.

Downloaden: Angry Birds Rio HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2011, 15:05
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.