Angry Birds-maker Rovio komt met filmgame van The Croods

Rovio Mobile komt met The Croods, een iPhone-spel op basis van de bioscoopfilm van DreamWorks. Hoe het wordt is nog niet bekend.

The Croods Rovio Mobile headerRovio Mobile, de ontwikkelaar achter de wereldberoemde Angry Birds-games, heeft een nieuwe game voor de iPhone en iPad aangekondigd. Daarvoor slaan ze de handen ineens met de filmproducent DreamWorks. Zo maakt Rovio het mobiele spel van de aankomende animatiefilm The Croods, over een knotsgek en niet al te intellectueel gezin in de prehistorie. De releasedatum van het spel staat op 14 maart, een week voordat de film in Amerikaanse bioscopen verschijnt. Er is reeds een trailer van het spel verschenen.

Hoewel… van het spel. De trailer die Rovio Mobile heeft gemaakt om haar spelletje aan te kondigen, laat vooral beelden zien die uit de film afkomstig lijken te zijn. Pas op het einde van de video zie je dat het spelletje werkt vanuit het Farmville-perspectief: je kijkt er schuin van bovenaf tegenaan. Wat je moet doen in The Croods is nog niet bekend. De glimp die je van de gameplay zou kunnen meekrijgen, wordt meteen teniet gedaan door de vuisten van de familie uit de film.

Het is niet de eerste keer dat Rovio in zee gaat met DreamWorks. Het derde Angry Birds-spel, Angry Birds Rio, haakte immers al in op de animatiefilm Rio. De andere projecten die Rovio tot nu toe buiten Angry Birds probeerden, Amazing Alex en Bad Piggies, genoten en genieten nog niet het succes van de games met de boze vogels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2013, 12:59
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.