Alternatief voor iToday: IntelliScreen

Ontwikkelaar Intelliborn heeft de applicatie IntelliScreen uitgebracht, waarmee je berichten en nieuws op je lockscreen zichtbaar kunt maken. Het ziet er gelikter uit dan iToday, maar werkt ook nog niet probleemloos.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Intelliscreen met informatie op het 'Slide to Unlock'-schermIntelliborn heeft IntelliScreen uitgebracht, een lockscreen-applicatie waarmee je afspraken, e-mail, sms-berichten, nieuws, sport en weerbericht kunt bekijken wanneer je de iPhone inschakelt. Het is een alternatief voor iToday, dat twee dagen geleden uitkwam en dat een nogal rommelige indruk maakte. IntelliScreen ziet er op het eerste gezicht gelikter uit (de presentatie op de website van ontwikkelaar Intelliborn is ook iets afgewerkter) maar dat betekent niet dat het beter is: de eerste reacties op ons forum zijn niet unaniem enthousiast: te schreeuwerig en minder stijlvol.

Bovendien blijft IntelliScreen constant e-mail ophalen, waardoor de applicatie voor mensen zonder databundel een afrader is. Je kunt door alle informatie die op het scherm verschijnt bladeren, meteen naar de applicatie van je keuze gaan door een ‘swipe’ er overheen te geven en je kunt het scherm naar eigen inzicht aanpassen. IntelliScreen bevat nieuwsfeeds van Yahoo!, CNN, Fox News en Reuters, sportfeeds van ESPN en een weerbericht van Weather Underground.com (met graden Fahrenheit en sinds 0.8 ook graden Celsius). SMS- en e-mailberichten worden alleen getoond wanneer er nieuwe berichten aanwezig zijn.

Meer info: Intelliborn
Via: iPhoneclub-forum.

Screenshots met toestemming overgenomen van iPhonefreakz.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 16:17
Categorie Diensten
Onderwerpen intelliscreen, scherm, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.