Alle apps van Fingerlab tijdelijk voor 79 eurocent: Rockmate, DM1 en meer

De iPad-apps Rockmate, DM1- The Drum Machine, Multiponk, Albert en iMotion HD zijn allemaal in prijs verlaagd. Op deze manier hoopt ontwikkelaar Fingerlab nog snel het nieuwe jaar in te luiden.

RockmateOntwikkelaar Fingerlab luidt het nieuwe jaar nog snel even in door al zijn apps tijdelijk voor 79 eurocent aan te bieden. Tussen de aanbiedingen vind je diverse apps om muziek mee te makenen en een paar spellen. Het merendeel van de apps is uitgebracht voor de iPad, maar er zijn er ook een aantal universeel of alleen voor de iPhone ontworpen.

De iPad-apps Rockmate en DM1- The Drum Machine laten je de iPad gebruiken om zelf muziek te componeren, terwijl Multiponk en Albert allebei games voor de iPad en iPhone zijn. In de eerste stoot je met balletjes, terwijl de tweede meerdere mini-games bevat. De laatste app in de uitverkoop, iMotion HD, laat je met zowel de iPhone als iPad stop-motion filmpjes maken. iMotion HD is gratis in de App Store, maar bevat een in-app aankoop om de hele app te ontgrendelen die in prijs is verlaagd.

De apps zijn tot en met 27 januari in prijs verlaagd. De dag daarna zullen de originele prijzen weer van toepassing zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 20:00
Categorieën Games, Muziek
Onderwerp albert heijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.