Airgram: ontvang pushmeldingen van je favoriete Twitteraars

De iPhone-app Airgram stuurt je automatisch pushberichten van je favoriete Twitteraars en nieuwsbronnen op Twitter. Het aardige is dat je daarvoor niet eens een account op de sociale netwerkdienst hoeft te hebben.

Airgram iPhone iPod touchAirgram is een doodsimpele app voor de iPhone en iPod touch waarmee je kan instellen dat je een pushmelding krijgt als een van je favoriete Twitteraars iets nieuws meldt. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste belevenissen van je idool of je vriend(in). De gratis app staat je toe tientallen verschillende personen toe te voegen en pusht de berichten razendsnel. Als het aan ontwikkelaar AirCrunch ligt, wordt haar pushservice binnenkort door allerlei diensten gebruikt.


Je hebt niet eens een Twitter-account nodig om gebruik te maken van Airgram. Je vult alleen de gebruikersnamen van de Twitteraars in om automatisch hun laatste berichten op Twitter mee te krijgen. Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken als een dienst die alle laatste berichten van je favoriete nieuwsbron pusht.

Om gebruik te maken van Airgram, moet je wel even een e-mailadres achterlaten en een wachtwoord verzinnen. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen een reserve-mailadres in te voeren zodat je zeker weet dat er geen nare gevolgen aan vast zitten. Gelukkig laat Airgram een aardig professionele indruk achter. Het wil vooral een mailadres van je hebben om je een API-code toe te sturen, een ontwikkelaarscode waarmee je de pushdienst zelf overal kan inbouwen. Het zou dus kunnen dat Airgram binnenkort met een update komt waarin allerlei apps via Airgram pushmeldingen kunnen versturen. Dat is echter speculeren.

Downloaden: Airgram (gratis)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.