Agendus voor iPad: afspraken, taken en contacten in één centrale app

Agendus is nu ook op de iPad te vinden. Deze applicatie combineert een agenda met contactenlijst en takenlijst. Zo heb je alle productiviteitstoepassingen bij elkaar in één app.

agenda iconMensen die al sinds jaar en dag een pda of smartphone gebruiken kennen Agendus van iambic. Agendus is een agenda-applicatie met tijdmanagementfuncties, die al beschikbaar was op de iPhone en daarvoor op Symbian, Windows Mobile, PalmOS en Blackberry OS. De ontwikkelaar heeft de app steeds aangepast aan de mogelijkheden van het betreffende platform. Zo ook op de iPad: een nieuwe layout en nieuwe views zorgen ervoor dat je op het grote scherm van de iPad veel meer informatie onder handbereik hebt. Agendus is als applicatie bedoeld om beter met je tijd om te gaan. Er zit een agenda in, met dagelijkse todo-lijstjes, integratie met contactpersonen en een gewone takenlijst.

Agendus’ taakmanagementtool is geïntegreerd met je agenda en contactenlijst. Bij elke afspraak kun je dus aangeven wie aanwezig zullen zijn en bij elke taak kun je aangeven wie erbij betrokken zijn. Ook kun je per contactpersoon gemakkelijk zien wanneer je de laatste afspraak hebt gehad en wat er is besproken.

Bij de ingebruikname van de app scant Agendus je contactenlijst en voegt de gevonden contacten toe aan een eigen lijst. Daarna kun je taken aan contactpersonen en afspraken koppelen. Alles gebeurt binnen dezelfde app, van het bekijkenv an verjaardagen tot het checken van de weersvoorspelling. Als extraatje kun je synchroniseren met Google Calendar.

agendus for ipad

iambic was altijd gewend om forse prijzen voor de software te vragen. De Premier-versie van Agendus voor PalmOS kost zelfs $59,95 en voor de Standard-versie betaal je $29,95. Op het iOS-platform zijn dergelijke prijzen niet meer acceptabel. De prijs is daarom iets lager gekozen: €7,99. Helaas is er geen universele app, dus mocht je de iPhone-applicatie van €5,99 al hebben gekocht, dan moet je voor Agendus voor iPad opnieuw de portemonnee trekken. Op de website van ontwikkelaar iambic is nog geen achtergrondinformatie over deze iPad-app te vinden.

Downloaden: Agendus for iPad (€7,99)

agendus ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2010, 12:55
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, contacten, ipad, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.