Agenda 2.0 aangepast voor de iPad

Agenda is een overzichtelijke en fraaie agenda-app, die nu als universele app op de iPad te installeren is. De nadruk ligt op mooie typografie, overzicht en bedienen met één hand.

agenda-ipadAgenda is een elegante agenda-app voor de iPhone, die vanaf vandaag ook te gebruiken is op de iPad. Agenda probeert een zo overzichtelijk mogelijke agenda te bieden, zonder overbodige tierelantijnen. In plaatst daarvan ligt de nadruk op mooie typografie, makkelijk navigeren en bediening met één hand. Als je deze app ziet, vraag je je af waarom Apple zelf niet zo’n overzichtelijke agenda meelevert op de iPad, maar voor een wat oubollige uitvoering met ledereffect heeft gekozen. De ontwikkelaar is er ook bij de iPad in geslaagd om een erg fraaie app te maken. Momenteel is Agenda 2.0 met extra korting te krijgen voor €0,79. Als je de app al op de iPhone had geïnstalleerd kun je gratis overstappen naar de iPad-versie.

Bij het opstarten zie je de dagweergave met een lijstje van dagen aan de linkerkant en de afspraken van vandaag aan de rechterkant. Er zijn aparte weergaves voor week, maand en jaar. Met een toonbaar onderaan het scherm spring je naar een specifieke dag of een andere weergave. Opnieuw invoeren van je afspraken is niet nodig, want Agenda 2.0 importeert al je bestaande afspraken. In de weekweergave zie je in één oogopslag wanneer je het druk hebt.

Downloaden: Agenda Calendar (tijdelijk €0,79)

agenda-calendar-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2011, 19:16
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, calendar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.