Adventuregame Back to the Future Ep 2 HD uitgekomen op iPad

Doc en Marty en alle bekende elementen zijn weer van de partij in het tweede deel van het Back to the Future HD-avonturenspel. De game van Telltale is verspreid over vijf afleveringen die allemaal op de iPad verschijnen.

Back to the Future Ep 2 HD voor iPad Marty en DocHet tweede deel van het avonturenspel Back to the Future is vanochtend uitgekomen op de iPad. De tweede van de vijf afleveringen heet ‘Get Tannen!’. Marty houdt een oogje op professor Brown’s date met ‘wetenschappelijke bestemming’, maar al snel moeten hij en de prof uit de tachtiger jaren voorkomen dat de bendeleider Kid Tannen wraak pleegt op Marty’s familie – en zo zijn vriendin uit de toekomst weert.

In Back to the Future Ep 2 HD speel je opnieuw met Marty en alle elementen zoals de vliegende GMC, komen weer langs. Bob Gale, een mede-schrijver en schepper van de originele trilogie, heeft meegewerkt aan de productie. Na dit deel verschijnen als het goed is nog drie episodes die elk 5,49 euro zullen kosten. De serie is geheel Engelstalig. Ontwikkelaar TellTale is een bekende speler in het verhalende adventuregame genre. Ze tekende ook voor Monkey Island Tales 1, Puzzle Agent, Sam & Max: The Penal Zone en Wallace & Gromit The Last Resort.

De eerste aflevering van Back to the Future HD verscheen twee maanden geleden. Het spel krijgt gemiddeld 3,5 ster uit 22 beoordelingen in iTunes, maar daartussen zitten veel beoordlingen van mensen die het spel niet opgestart krijgen of erg traag vinden. Zoals altijd bij zware 3D-games is het echter raadzaam na de installatie de iPad te herstarten. Dan zou dat probleem verholpen moeten zijn.

Downloaden: Back to the Future Ep 2 HD (€5,49)

Back to the Future Ep 2 HD voor iPad GMC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2011, 12:45
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, back to the future, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.