Adobe Revel (voorheen Carousel) krijgt nieuwe gebruikersinterface

Adobe Revel heeft een update gekregen. Je kunt nu inloggen met Facebook, fotoalbums maken en sneller werken met een vernieuwde gebruikersinterface.

adobe revel ipadAdobe bracht vorige week nog een update uit voor Adobe Proto, een app waarmee je wireframes kunt maken. Daarna volgde een update voor Adobe Collage, bedoeld om moodboards te maken. En nu is het tijd voor Adobe Revel, een app om foto’s te beheren en te bewerken. De vernieuwde app heeft een verbeterde gebruikersinterface gekregen, met de mogelijkheid om fotoalbums te maken en privé-webalbums te delen op AdobeRevel.com. Er is gedacht aan Facebook-integratie bij het inloggen en je kunt onderschriften (captions) toevoegen aan je foto’s.

Adobe Revel verscheen aanvankelijk onder de naam Carousel, maar onderging een naamsverandering. Deze app toont je foto’s vanaf nu in een rooster-layout, zoals je van de standaard foto-app gewend bent. Toch zijn de mogelijkheden van Adobe Revel meer te vergelijken met een andere Apple-applicatie: iPhoto. Er is ook een bijbehorende Mac-app van Revel, die net als de iOS-versie gratis te downloaden is. Je moet echter wel een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot de online opslagmogelijkheden. Dat kost 59,99 dollar per jaar of 5,99 dollar per maand. Je mag ook 30 dagen gratis proberen én er zijn ook Revel-apps voor Android en Windows.

Downloaden: Adobe Revel (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2012, 19:03
Categorie Fotografie en video
Onderwerp adobe

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.