iculture-biz
iCulture Biz

Adobe Reader krijgt betaalde PDF-converteerder

Adobe Reader kan na een update gebruikmaken van de betaalde diensten CreatePDF en ExportPDF.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Adobe reader updateAdobe Reader voor iOS heeft een forse update gekregen, die het onder andere mogelijk maakt om een afbeelding te converteren naar een PDF-bestand. Hiervoor moet je gebruikmaken van de CreatePDF-functie, die je met een in-app aankoop kunt kopen voor 80 euro per jaar. Deze betaalde optie maakt het tevens mogelijk om andere bestandstypen om te zetten naar PDF. De ook betaalde dienst ExportPDF kan gebruikt worden om de andere kant op te werken: je kunt van PDF-documenten hiermee onder andere Word-documenten en Excel-sheets maken.

ExportPDF en CreatePDF worden al langer door Adobe aangeboden in Acrobat Reader, maar in de iOS-app kon je van deze functies nog geen gebruikmaken. Acrobat Reader-gebruikers die eerder al een abonnement op één van beide opties hebben genomen kunnen inloggen binnen de app om hier toegang tot te krijgen.

Adobe CreatePDF kost binnen de app €6,67 per maand, een bedrag dat Adobe verrekend in een jaarabonnement van €79,99 per jaar. Adobe ExportPDF is een stuk goedkoper met een abonnement van €1,50 per maand, omgerekend €17,99 per jaar.

Downloaden: Adobe Reader (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 11:44
Categorie Zakelijk
Onderwerpen adobe, iculture biz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.