Adobe Photoshop Touch klaar voor iPad-retinascherm 12 megapixel foto’s

Adobe Photoshop Touch heeft een update gekregen en is nu aangepast voor het retinascherm van de iPad 3.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

photoshop touchPhotoshop Touch is de afgeslankte versie van Adobe’s bekende fotobewerkingspakket Photoshop. Op de iPad kun je eindelijk profiteren van het retinascherm van de derde generatie iPad als je je foto’s bewerkt. De app Photoshop Touch kreeg vandaag namelijk een update. Dat werd hoog tijd, want toen de iPad 3 op de markt kwam was ook net de eerste versie van Photoshop Touch verschenen.

Foto’s kwamen in de app niet goed tot hun recht en zagen er onscherp uit. Van een bekende ontwikkelaar van fotobewerkingssoftware hadden mensen meer verwacht. Inmiddels is Adobe weer up-to-date met de app, al valt er nog steeds iets te wensen. Nog niet alle menu-onderdelen zijn aangepast voor het retinascherm, maar de eerste stap is er.

Photoshop Touch ondersteunt foto’s tot 12 megapixels, die je bijvoorbeeld via de Camera Connection Kit vanuit een digitale camera kunt binnenhalen. Je vindt twee nieuwe effecten in de app (Shred en Colorize), er is gezorgd voor integratie met Apple’s Fotostream en de animaties zijn sneller geworden zodat je sneller door de app navigeert.

Downloaden: Photoshop Touch (€7,99)

Adobe-Photoshop-Touch-ipad-groot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 9:51
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotografie, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.