Netwerk-applicatie Yammer na update ‘drie keer sneller’

De zakelijke sociale netwerk-applicatie Yammer is vernieuwd voor de iPhone en iPad. De app ziet er na de laatste update wat strakker en zakelijker uit en moet maar liefst drie keer sneller zijn.

Yammer iPhone app vernieuwdDrie keer sneller, dat moet de bedrijfsmatige sociale netwerk-applicatie Yammer zijn geworden na de laatste update. Het is het voornaamste verbeterpunt van versie 4.2.0.28 (!), die eveneens het ontwerp van de app op verschillende aspecten aanpast. Zo hebben het pictogram en de kleuren van de app een nieuwe lik verf gekregen. Een andere belangrijke inhoudelijke vernieuwing is dat je nu op berichten kan reageren en ze kan liken zonder het bericht of de voorafgaande discussie in kwestie uit het oog te verliezen. Nieuwe gebruikers worden verwelkomd met een fraaier login-scherm.

Conform de trend in iPhone-applicaties is Yammer iets vierkanter geworden. De kaders van reacties hebben scherpe punten gekregen en de kleur blauw is wat feller, wat prominenter. Aparte berichten en reacties in een discussie kan je nu openvouwen door erop te tikken. Dan zie je drie knoppen onder het bericht verschijnen: reageren, een like geven en naar de profielpagina van de gebruiker kijken.

Yammer is een soort zakelijke, intern te gebruiken Facebook-groep. Leden kunnen nieuwe berichten plaatsen en op elkaar reageren. Binnen een Yammer-groep kan je verschillende groepen aanmaken waar personen zich op kunnen abonneren. Zo hoeft niet elke medewerker elk bericht mee te krijgen. De applicatie en de dienst zijn gratis in gebruik.

Downloaden: Yammer (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 14:05
Categorieën Sociaal netwerken, Zakelijk
Onderwerpen sociale netwerken, yammer, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.