ACDSee Camera Flash tijdelijk gratis: onderbelichte foto’s helderder maken

De fotobewerkings-app ACDSee Camera Flash wordt tijdelijk gratis in de App Store aangeboden. Met deze app kun je de belichting van foto's aanpassen.

ACDSee Camera FlashACDSee Camera Flash is een tijdelijk gratis iPhone-app waarmee je onderbelichte foto’s kunt ophelderen. Hiervoor maakt de app volgens de ontwikkelaar gebruik van ‘gepatenteerde LCE-technologie’, die je ook terugvindt in de gelijknamige fotobewerkingssoftware voor de pc en Mac. ACDSee Camera Flash is hierdoor een makkelijke en gratis manier om alleen de helderheid van je foto’s aan te passen.

Er zijn weinig fotobewerkings-apps die zo simpel in opzet zijn als ACDSee Camera Flash. Wanneer je de app opstart word je begroet door twee knoppen, die je een foto laten maken of er een laten selecteren uit je filmrol. Vervolgens kun je met de balk onderin het scherm de helderheid van het beeld aanpassen. Omdat de app ook speelt met het contrast van het beeld, vertekenen donkere en lichte vlakken minder snel dan normaal. Wanneer je klaar bent met je foto sla je hem op met een knop rechtsboven in de app.

ACDSee Camera Flash is niet de enige app om de helderheid van je foto’s mee aan te passen. Adobe Photoshop Express is ook in staat om met bijvoorbeeld het contrast en de belichting van een foto te spelen. Beide apps maken gebruik van andere technieken, waardoor resultaten anders kunnen uitvallen.

Downloadsen: ACDSee Camera Flash (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2011, 12:41
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen belichting, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.