Aanbieding Pro: kortingen van je eigen supermarkten zien op iPhone

Aanbieding Pro voor iPhone is verbeterd: je selecteert nu meerdere supermarkten en ziet alle aanbiedingen daarvan op rij.

Mijn Aanbieding Pro boodschappen-appDe boodschappen-app Aanbieding Pro rekent af met ons grootste kritiekpunt. De applicatie waarmee je aanbiedingen van supermarkten kan bekijken, maakt het vanaf nu mogelijk om een overzicht van aanbiedingen in meerdere supermarkten tegelijk te zien. Als je regelmatig een Albert Heijn en C1000 aandoet, zie je dus in één overzicht welke actie je waar kan scoren. Je kan de lijst sorteren op korting of op prijs, zowel oplopend als aflopend. Aanbieding Pro houdt nog steeds bij hoeveel geld je bespaart op boodschappen. Update: Ook concurrent Supermarkt+ is voorzien van een flinke update.


Het betekent dat je in het vernieuwde Aanbieding Pro op twee manieren naar kortingen kan zoeken: gericht op een productsoort in het centrale tabblad en gericht op alle supermarkten die je regelmatig binnenloopt, in het eerste tabblad.

Aanbieding Pro meerdere winkelsOntwikkelaar Syndicate Plus heeft verder het ontwerp van de applicatie wat bijgepunt, al heb je een timmermansoog nodig om dat te zien. Handigere updates zijn dat boodschappenlijsten beter synchroniseren en dat producten die je hebt gekocht nu ook daadwerkelijk op de juiste lijst terecht komen: de lijst met je aankopen. Veruit het belangrijkste aspect van de update is echter dat je aanbiedingen van verschillende supermarkten in één overzicht kan zien. Dat rechtvaardigt de 1,79 euro ten opzichte van de gratis versie Aanbieding.

Downloaden: Aanbieding Pro (€1,79, iPhone, iOS 5.0+)

Concurrent Supermarkt+ ook bijgewerkt

Supermarkt Plus iPhone aanbiedingenOok Aanbieding Pro-concurrent Supermarkt+ is voorzien van een update. Die applicatie laat je nog altijd niet zoeken op aanbiedingen van meerdere supermarkten tegelijk: de hoofdmoot ligt hier op zoeken op productsoort en zien waar je die het goedkoopst haalt. De voornaamste vernieuwing in versie 2.0 van de appis dat je nu eigen producten kan toevoegen aan de boodschappenlijst. Zo kan Supermarkt+ fungeren als je voornaamste boodschappen-app: zowel de todo-lijst van te halen eten en drinken als de aanbiedingen die je wilt hebben.

Andere updates zijn marginaler. De snelheid van de applicatie is verbeterd, het boodschappenlijstje kan in één keer worden geleegd en je kan een bon of prijskaartje insturen waarmee je een hotelbon kan winnen. Wel handig is de toevoeging van meest gezochte zoektermen. Die worden nu niet alleen weergegeven op algemene smaak van de gebruikers, maar ook op je eigen gezochte termen. De app is ten slotte aangepast voor iOS 7. Helaas zie je nog steeds niet in welke supermarkt een aanbieding geldt als je zoekt op een product.

Downloaden: Supermarkt+ (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.