2D-schietspel Noiz2sa nu beschikbaar voor iPhone

Het schietspel Noiz2sa is aangepast voor de iPhone. In het spel probeer je vijandige schepen te vernietigen en probeer je te voorkomen dat je zelf wordt geraakt door de groene stippen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Noiz2sa nu al te installerenVandaag kondigde Artificial Life aan dat ze interactieve 3D- en multiplayer-games voor de iPhone en iPod touch gaan uitbrengen. Na al die gamesaankondigingen van de afgelopen dagen, zou je bijna vergeten dat we nu nog zeker 2,5 maand te gaan hebben voordat de eerste officiële games beschikbaar komen. Gelukkig zijn er ook ontwikkelaars die nu alvast iets uitbrengen, zoals Noiz2sa.


Noiz2sa is een iPhone-port van een populaire 2D-shootergame, die te installeren is via de iPod Touch-repository (http://www.touchrepo.com/repo.xml). Vergeleken met het zojuist besproken spel Crazy Kart is het grafisch gezien iets minder mooi, maar daarom niet minder spannend. In dit spel kun je aan het begin je naam opgeven, waarbij je je score aan het eind van het spel online kunt publiceren. Je kunt beginnen met elke gewenste level. In het spel ben je een rood stipje met een roterend schild, dat je met de finger kunt bewegen. De rechthoekige vormen die rondom cirkelen zin vijandige schepen, die je moet proberen te vernietigen. Bonuspunten zijn er te verdienen bij het verzamelen van de grijze rook die uit een verwoest schip komt.

Het spel is afgelopen als je door een van de groene stippen wordt geraakt. Die moet je dus zien te vermijden.

Meer info: ModMyiFone forum

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.