100 Cameras in 1 foto-applicatie werkt met achievements

100 Cameras is een nieuwe foto-app waarmee je achievements kunt verdienen door de applicatie zo goed mogelijk te leren gebruiken.

100 camerasScores en achievements kom je vooral tegen in games. Bij gewone apps zie je ze ook wel eens, zoals bij de Nederlandse applicatie Bushalte. In die app kun je punten verdienen in Game Center, door bij zoveel mogelijk bushaltes in te checken. Een ander voorbeeld is Dunnit!, een todo-applicatie met competitie-element, waarbij je punten via Open Feint verzamelt. Nu is er een foto-applicatie waarmee je het ook tegen vrienden kunt opnemen: 100 Cameras in 1.

100 Cameras in 1 is een nieuwe foto-app waarmee je achievements in Game Center kunt verdienen. Het doel is dat mensen meer foto’s gaan maken en meer lol hebben bij het maken van de foto’s. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat de ontwikkelaar de functie heeft toegevoegd om te zorgen dat je de app blijft gebruiken. Heb je eenmaal punten verzameld binnen deze app, dan stap je niet zo snel meer over naar een alternatief.

100 cameras achievements   100 cameras voorbeelden

Je kunt achievements verdienen door bepaalde filters binnen de app te ontdekken. Er zijn 100 verschillende visuele filters beschikbaar, die je ook met elkaar kunt combineren. Hoe meer moeite je doet om de app te ontdekken, hoe meer punten je scoort. Het gaat dus niet zozeer om een wedstrijdje wie de meeste foto’s kan maken. Alle achievements zijn in Game Center te vinden.

Downloaden: 100 Cameras in 1 (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 20:45
Categorie Fotografie en video
Onderwerp game center

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.