Buienradar.nl voor iPhone 3.0 brengt Buienalerts, Retina Display en iOS 4-ondersteuning

De Buienradar.nl-app heeft een update gekregen naar 3.0, met een buienalertfunctie en ondersteuning voor iOS 4 en Retina Display.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Buienradar.nlBuienradar.nl heeft een nieuwe versie van zijn eigen iPhone-app uitgebracht. Belangrijkste nieuwe toevoeging is een Buienalert-functie die pushberichten verstuurt voor verwachte buien op basis van een vooraf ingestelde locatie (plaatsnaam of postcode) in Nederland of België. Je kunt zelf aangeven in welke radius gekeken moet worden, hoeveel minuten van tevoren je de waarschuwing wilt ontvangen en of je die ook ‘s nachts wilt ontvangen. Ook is het mogelijk om een waarschuwing via e-mail te krijgen. Je kunt Buienalerts voor meerdere plaatsen instellen.

Ook is de weersvoorspelling uitgebreid en zijn er temperatuur-, zicht- en windkaarten aan de categorie ‘Weer’ toegevoegd. Daarnaast is er een buiengrafiek met een verwachting van 2 uur toegevoegd wanneer je inzoomt op GPS-locatie. De app heeft tevens ondersteuning voor de sneeuwradar gekregen, die geactiveerd kan worden wanneer dat nodig is. De look en feel van de applicatie is verbeterd en naast ondersteuning voor iOS 4 is de app nu ook geschikt voor het Retina Display van de iPhone 4 en laatste generatie iPod touch.

Downloaden: Buienradar.nl (gratis)

Tipgevers: Michael, dnibbeling en r0end

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.