Hellkid en We Rule: twee nieuwe iPhone-games

Hellkid en We Rule zijn twee nieuwe games die binnenkort in de App Store verschijnen. Van beide games zijn al details bekendgemaakt en ze lijken beide de moeite waard.

hellkidEr zijn twee nieuwe games onderweg naar de App Store, die beide de moeite waard lijken: Hellkid en We Rule. Beide zijn trouwens geïnspireerd op games die al erg populair zijn.

Hellkid is te beschouwen als een kruising tussen Hook Champ en Canabalt. In deze game moet je met een haak gaan slingeren, net als in Hook Champ en daarbij eindeloos rennen en springen zoals in Canabalt.


Hoofdpersoon is Devi, een hell kid die meer wil weten over mensen en het liefst ook zelf een mens wil worden. Tijdens het rennen kom je een eindeloos aantal blauwe en oranje vlammen (‘souls’) tegen die je moet verzamelen. Er zijn twaalf levels die er grafisch goed uitzien. Hellkid is afgelopen vrijdag bij de App Store ingeleverd en kan de komende dagen verschijnen.

we ruleWe Rule is een nieuwe game van ngmoco, die binnenkort in de App Store zal verschijnen. Een maand geleden lekte de game uit via het Plus+ account van een ngmoco-medewerker. We Rule is ontwikkeld door Newtoy, makers van de eerdere game Words With Friends. In We Rule ben je baas over je eigen koninkrijk. Je moet als stadsplanner aan de slag om gebouwen neer te zetten en het stadslandschap in te richten, waarbij je ook rekening moet houden met het verbouwen van gewassen en het oogsten van land- en tuinbouwproducten. Je plant welke winkels en bedrijven er komen en verzamelt belastinggeld. Klinkt als een soort Simcity.

Via: AppAdvice (Hellkid) en blog ngmoco (We Rule)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 februari 2010 om 11:55
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.