Canabalt update: nieuwe obstakels, soundtrack en leaderboard

De populaire oneclick-game Canabalt heeft sinds gisteren een flinke update gekregen. Er zijn nieuwe obstakels toegevoegd zoals grote vallende pilaren en andere soorten gebouwen. Je kunt nu kiezen uit een alternatieve soundtrack en de leukste verbetering is dat de game eindelijk een leaderboard heeft gekregen.

Untitled-2De populaire oneclick-game Canabalt heeft sinds gisteren een flinke update gekregen. Er zijn nieuwe obstakels toegevoegd zoals grote vallende pilaren en andere soorten gebouwen. Je kunt nu kiezen uit een alternatieve soundtrack en de leukste verbetering is dat de game eindelijk een leaderboard heeft gekregen.


Verder zijn er nog wat kleine updates doorgevoerd zoals het vibreren bij een instortend gebouw en een pauzeknop, zodat je het spel even weg kunt leggen tussendoor. Een uitgebreide review van Canabalt heb je eerder hier al kunnen lezen, aan het doel van het spel is nog steeds niets veranderd. De nieuwe updates zorgen er wel voor dat je het weer eens wat vaker zult willen spelen.

Er waren al eerder initiatieven voor een zelfgemaakt leaderboard maar die zijn vanaf nu dus overbodig. Het feit dat je in de game nu je eigen score met die van anderen kunt vergelijken, maakt het originele spel ineens weer een stuk uitdagender.

Canabalt kost 2,39 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 december 2009 om 9:47
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.