Met Opera on Demand: opera kijken op de iPad

Met Opera on Demand voor de iPad is een app waarmee je voor 15 euro per maand altijd en overal de laatste operavideo's en oude geluidsuitzendingen kunt bekijken en horen. Je kan ook een gratis proefabonnement nemen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Met Opera on Demand spelerHD-uitzendingen van opera’s, supersterren als Plácido Domingo, Deborah Voigt en Natalie Dessay en meer dan 250 radiouitzendingen die terug in de tijd gaan tot 1936. En dan zijn er nog klassieke uitzendingen van 1977 tot 2001, met onder andere Aida met Leontyne Price en La Bohème met Luciano Pavarotti. Als je nog niet weet waar het over gaat, ben je vermoedelijk niet de doelgroep van de nieuwe iPad-app Met Opera on Demand. De app voorziet in audio- en videobeelden van opera’s. Een abonnement op de dienst kost 14.99 dollar per maand.


Voor dat geld kan je oneindig opera’s bekijken, ongeacht in welke categorie en of je dat nou op de iPad doet of op de bijbehorende website. Daar moet je overigens ook zijn om een abonnement af te sluiten voor Met Opera. Wie twijfelt, kan een proefabonnement nemen van zeven dagen.

In de iPad-app kan je kiezen uit verschillende rubrieken, zoals de audio- en de videocatalogus. Binnen de video’s zijn er verschillende subcategorieën en met een zoekbalk kan je direct zoeken op een sleutelwoord, zoals bijvoorbeeld een zanger. Elke voorstelling is voorzien van uitgebreide informatie over het verhaal, de regie, de acteurs en de achtergrond. De audiocategorie gaat helemaal voor het historische karakter van de theatersoort, en indexeert haar voorstellingen in een tijdslijn.

De video’s die je onbeperkt on demand kan bekijken, zijn standaard voorzien van Engelse ondertitels. Veel nieuwe voorstellingen kan je eveneens met Franse, Duitse, Italiaanse, Portugese, Russische en Spaande ondertiteling lezen. Met Opera on Demand belooft dat er elke week nieuwe opera’s worden toegevoegd.

Downloaden: Met Opera on Demand (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 maart 2012 om 10:20
Onderwerpen
,
Categorie
Muziek

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.