iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Weber’s On the Grill: buitenkookboek voor de iPad nu Nederlands

Weber's On the Grill is een Nederlandstalig kookboek voor de iPad met meer dan 250 recepten die je kan klaarmaken op de grill. Art Weber leert je de fijne kneepjes van het grillen en de app heeft een timer aan boord voor gaar vlees.

Weber's on the Grill iPad headerMocht je zelf nog niet aan het aftellen zijn: het duurt nog 11 dagen voordat de zomertijd in gaat en we weer kunnen toewerken naar buiten zitten, buiten eten en buiten koken. Weber’s On the Grill is een uitgebreid kookboek voor de iPad dat je helpt om allerlei gerechten klaar te maken op de grill, natuurlijk hét kookinstrument voor buiten. Maar liefst 250 recepten met ingrediënten, bereidingswijze en af en toe een video staan voor je klaar. Van starters tot nagerechten, van allerlei soorten vlees bereiden tot marinades en sauzen afstemmen. Na een update is het kookboek volledig Nederlandstalig.


De recepten in de iPad-app zijn afkomstig van de boeken Art Weber’s van de grill, Weber’s Big Book of grillen, Webers Charcoal Grillen en Weber’s Real Grillen. Weber's on the Grill iPad screenshotOfwel: Art Weber had al een boel ervaring met buitenkoken voordat hij aan de slag ging met deze iPad-app. Die is met 3,99 euro ook beduidend goedkoper dan de boeken.

Als je de iPad rechtop houdt, zie je links op volgorde een lijst met de ingrediënten en de algemene eigenschappen van een gerecht – zoals het aantal personen dat ervan kan eten. In het grote tekstvak rechts worden de bereiding beschreven. Je kan de ingrediënten van een recept op een boodschappenlijst zetten. Weber's on the Grill filmpjeDie ingrediënten zijn gesorteerd op categorie zodat je ze (eenmaal geprint) makkelijker vindt in de supermarkt.

Weber’s On the Grill telt bij elkaar meer dan 100 tips voor grillen en bevat een uitleg van de basis grilltechnieken waarmee je het buitenkoken leert. Je kan recepten uitroepen tot favoriet en er later nog eens snel op naslaan. Ook als je de basistechnieken onder de knie hebt, kan je de applicatie er goed bijhouden: elk recept heeft namelijk een timer die afgaat wanneer het gerecht klaar hoort te zijn. Daarbij wordt al rekening mee gehouden hoe je het vlees zelf het liefst hebt.

Downloaden: Weber’s On the Grill (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2012, 15:19
Categorie Lifestyle
Onderwerpen barbecue, kookboek, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.