Ola komt met tussendoortjesvergelijker op de iPhone

Unilever heeft voor OLA de Tussendoortjesvergelijker ook op de iPhone beschikbaar gemaakt. Via deze applicatie is het mogelijk om snel te zien hoeveel calorieën de ijsjes van OLA hebben ten opzichte van normale tussendoortjes.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

OLA tussendoortjesvergelijker op de iPhoneDe reclame voor de tussendoortjesvergelijker van Ola kennen de meeste mensen al. Om dit concept verder uit te breiden heeft Ola een iPhone-applicatie gemaakt waarmee op de iPhone gemakkelijk te zien is dat (volgens Ola) ijs eten helemaal niet zo slecht is. Ola geeft hierin namelijk aan dat ijs minder calorieën bevat dan veel tussendoortjes die ouders hun kinderen geven.


Volgens onderzoek blijken mensen ijsjes ongezond in te schatten als het gaat om de hoeveelheid calorieën. De OLA-tussendoortjesvergelijker laat een overzicht zien van tussendoortjes die in de top van de Actieve Voedingsdriehoek bevinden. Bij deze tussendoortjes is het belangrijk om op de calorieën te letten. Daarom heeft OLA de calorieën van deze tussendoortjes met de ijsjes vergeleken en komt tot de voorspelbare conclusie: volgende keer liever een ijsje dan een Liga Evergreen.

Downloaden: Tussendoortjesvergelijker (gratis)

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.