iPad 3 en Facebook-integratie opgedoken in iOS 5.1 bèta 3

iOS 5.1 bevat volgens ontwikkelaar @Jackoplane verwijzingen naar twee nieuwe iPad-modellen. Ook de Facebook-integratie, die voor het laatst in testversies van iOS 4 opdook, is in de iOS-versie opnieuw te vinden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Facebook iOS 5.1Ontwikkelaar @Jackoplane heeft in de code van iOS 5.1 bèta 3 verwijzingen naar de iPad 3 gevonden. In de iOS-code wordt er verwezen naar J1AP en J2AP, codenamen waar we eerder ook al over schreven. Zo stond de iPad 3 in een eerdere versie van iOS 5.1 al bekend als de J1 en J2. Ook is verdere Facebook-integratie in iOS 5.1 opgedoken, dat zowel kan verwijzen naar de eerder gedropte Facebook-ondersteuning of een nieuwe functionaliteit.


Heel verrassend is het niet om de iPad 3 nu al in de code van iOS 5.1 terug te vinden: dit gebeurt geregeld bij nieuwe firmware-versies, vlak voordat er mogelijk een nieuw product wordt aangekondigd. Het feit dat er naar slechts twee iPads wordt verwezen is echter interessant: wordt hier gesproken over een Wi-Fi- en een 3G-versie, dan zouden eerdere geruchten over meerdere modellen minder voeten in de aarde hebben.

De Facebook-integratie in iOS 5.1 is opmerkelijk, maar hoeft niet per se een nieuwe ontwikkeling te betekenen. In iOS 4 werd er voor het eerst verwezen naar integratie van het sociale netwerk, maar dit ging uiteindelijk niet door. Dit zou daarom code kunnen zijn van een eerdere iOS-versie, die nog steeds in iOS 5.1 verborgen zit. Inmiddels zit Twitter wel ingebakken in de iPad sinds iOS 5.

J1AP J2AP

Bron: iMore

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.