Officiële Star Wars-cases nu ook voor iPhone 5

Firebox verkoopt officiële iPhone-hoesjes gebaseerd op Star Wars. De borstkassen van iconische personages zijn op de hoesjes nagemaakt.

iPhone 5 case R2D2Firebox verkoopt al een tijdje officiële iPhone-cases gebaseerd op Star Wars en gemaakt door PowerA, maar nu kun je de hoesjes ook voor de iPhone 5 bestellen. De cases maken van je iPhone-achterkant de borstkas van iconische Star Wars-personages C-3PO, R2-D2, Chewbacca of Darth Vader. De eerste twee cases zijn al te bestellen, terwijl je de andere twee slechts kunt pre-orderen.


Star Wars iPhone-casesBij de productie van de iPhone-cases lijken er aardig wat stappen te zijn genomen om de personages na te maken. Zo bestaat de C-3PO-hoes niet uit enkel een opdruk, maar is het reliëf van de robot intact. Chewbacca’s iPhone-hoes heeft zelfs een laagje kunstbont om om de vacht van het beest te repliceren.

Je kunt de Star Wars-cases bestellen voor ongeveer 24 euro, plus verzendkosten. De makers proberen wel een gevoel van exclusiviteit te geven: de cases zullen namelijk maar voor beperkte tijd worden verkocht. Wij vermoeden echter dat er geen haast geboden is bij het overwegen van de aanschaf: de iPhone 4- en iPhone 4S-hoesjes van afgelopen jaar waren immers ook voor “beperkte” tijd verkrijgbaar en zijn nu al in een nieuwe vorm opnieuw verkrijgbaar.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.