Distant Shore: kom in contact met anderen via flessenpost

De makers van Koi Pond hebben sinds een week een nieuwe game in de App Store: Distant Shore, waarbij je via flessenpost met anderen kunt communiceren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Distant ShoreOntwikkelaar Blimp Pilots, bekend als maker van het populaire Koi Pond, heeft eindelijk weer eens iets nieuws gemaakt. De applicatie heet Distant Shore en is volgens tipgever Jan nogal verslavend. Je loopt op een strand met twee mogelijkheden: je kunt schelpen verzamelen of flessen vinden van andere gebruikers. Kies je voor schelpen verzamelen, dan krijg je na inlevering van 5 schelpen een fles waarin je een boodschap kunt plaatsen, die je in de zee gooit. Het bericht spoelt aan bij een andere gebruiker, die er vervolgens op kan reageren.


De applicatie verscheen een week geleden in de App Store, maar omdat we er nog niet aandacht aan hadden besteed leek het leuk om toch nog even te noemen. De applicatie heeft mooie 3D-graphics. Als je een iPod touch gebruikt heb je een Wi-Fi-verbinding nodig om Distant Shore te kunnen gebruiken. Plus een behoorlijke hoeveelheid vrije tijd, want voor je het weet is er een uur verstreken. De reviewers zijn wel enthousiast: Distant Shore krijgt 4 sterren in de Amerikaanse App Store (436 reviews!). Met zoveel gebruikers hoef je niet bang te zijn dat je geen antwoord krijgt.

Installeren: Distant Shore (€0,79)
Tipgever: Jan

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:58
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.