Moop.Me introduceert: songteksten opvragen met Lyrics

Lyrics is de nieuwste applicatie van Moop.Me. Met Lyrics kun je songteksten opvragen zodat je kunt meezingen met je favoriete muzieknummers.

LyricsMoop.Me is bezig met een nieuwe applicatie: Lyrics. Met deze applicatie kun je snel songteksten vinden zodat je tijdens een feestje kunt meebrullen met je favoriete nummers. Leuk voor een karaoke-avondje maar je kunt er natuurlijk ook stilletjes van genieten, door mee te lezen met de songteksten terwijl je naar een nummer luistert. Je kunt de lyrics als favoriet opslaan zodat je ze offline kunt lezen.


Lyrics maakt gebruik van de LyricWiki-database waarin op dit moment al meer dan 700.000 muzieknummers zitten. Elke dag komen er meer bij. Je gebruikt de applicatie door de titel van het nummer of de naam van de artiest in te tikken. De songtekst verschijnt daarna in beeld, klaar om mee te zingen.

Wat natuurlijk niet mogelijk is, is dat Lyrics de songteksten naar je iTunes-bibliotheek wegschrijft, zodat ze in het nummer zijn opgenomen. Daarvoor zul je nog steeds op de desktop aan de slag moeten, bijvoorbeeld met GimmeSomeTune. Lyrics is geschikt voor de iPhone en iPod touch en ligt op dit moment bij Apple, klaar om tot de App Store toegelaten te worden.

Meer info: Lyrics
Via: e-mail

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.