KPN Hi maakt leaseprijzen iPhone 5 bekend

KPN Hi heeft de prijzen bekendgemaakt voor de iPhone 5. Vanaf 28 september is de iPhone 5 leverbaar voor een toestelleaseprijs van 31,50 euro per maand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 hi prijzenKPN-dochter Hi heeft vannacht al de prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. De iPhone 5 valt in de duurste toestelcategorie met een leaseprijs van €15,75 per maand in het eerste jaar en €31,50 per maand in het daaropvolgende jaar. Daarnaast betaal je nog voor het abonnement, waarbij je flexibel bent in het kiezen van het aantal belminuten en de databundel.
Kies je bijvoorbeeld voor een belbundel van 150 minuten/sms’jes en een databundel van 500MB, dan betaal je €29,50 per maand in het eerste jaar. De levering van de iPhone 5 vindt bij Hi plaats vanaf 28 september, de dag waarop het toestel in Nederland officieel verkocht mag worden.


Bij Hi kun je zelf je abonnement samenstellen. Je kunt kiezen uit 0, 75, 150, 300, 500 of 1000 belminuten of sms’jes en daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende databundels: 500MB, 1000MB of 2000MB. Hoe groter de databundel, hoe sneller de dataverbinding. Bij de twee duurdere databundels krijg je bovendien gratis sms’jes en bij de duurste bundel kun je gratis bellen naar andere Hi-klanten.

Kies je voor een 1-jarig abonnement, dan is de toestel-leaseprijs €53 per maand. Toestellease is een vrij nieuwe constructie, waarbij je maandelijks voor je toestel betaalt. De toestelsubsidie zit daarbij niet verwerkt in de abonnementsprijzen. Na afloop van de toestellease kun je je toestel zonder kosten omruilen voor een ander model, het toestel inleveren of afkopen. Lees goed op de website van Hi welke voor- en nadelen er aan deze leaseconstructie verbonden zijn.

We verwachten later vandaag nog meer prijzen van Nederlandse en Belgische operators, omdat voor veel aanbieders de inschrijving vandaag begint. De levering van de iPhone 5 is in Nederland en België pas vanaf 28 september 2012.

Meer info: iPhone 5-prijzen bij KPN Hi

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2016 om 21:35
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.