Sparrow krijgt POP3-functionaliteit na update

De iPhone-app Sparrow heeft een update gekregen, waardoor je voortaan ook POP-mailadressen kunt gebruiken. Hierdoor ondersteunt de app zowel POP- als IMAP-mailprotocollen.

SparrowDe mail-applicatie Sparrow heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan ook het POP-protocol ondersteunt. Hierdoor kun je de meeste e-mailadressen voortaan gebruiken binnen de app. Sparrow is een alternatief voor de standaard Mail-applicatie voor de iPhone, maar richt zich nadrukkelijk ook op Gmail-gebruikers. De makers werden bekend met een gelijknamig e-mailprogramma voor de Mac.


Sparrow ondersteunt na de update zowel IMAP als POP, twee van de meest gangbare e-mailprotocollen. Daarnaast kun je ook inloggen met je Gmail-account, waardoor je geen servers hoeft in te stellen. Gebruik je een Gmail-account, dan kun je functies zoals de Priority Inbox gebruiken. De update lost ook een probleem op met de organisatie van mappen binnen de app.

Sparrow ondersteunt nog steeds geen push, waardoor de app je niet kan alarmeren wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt. De ontwikkelaar wilde push op een speciale wijze inmplementeren, maar Apple wees deze methode uiteindelijk af. Later dit jaar zal Sparrow traditionele pushberichten ondersteunen, waarvoor gebruikers een klein bedrag moeten betalen.

Downloaden: Sparrow (€2,39)

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.