iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Voor jailbreakers: nieuwe Snapture 2.1, IntelliScreen 2.2, AptBackup en AppFlow

Nieuws over jailbreakapplicaties vor Cydia: Intelliscreen 2.2 en Snapture 2.1 zijn uit, AppFlow kreeg een update naar firmware 2.1 en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SnaptureSnapture 2.1 is nu beschikbaar voor firmware 2.1. Zoals uit eerdere berichten over Snapture al bleek is het een fotoprogramma waarmee je allerlei effecten op foto’s kunt loslaten. Deze nieuwe versie beschikt over drie nieuwe kleurenfilters (rood, groen en blauw) waarmee je bepaalde kleuren uit foto’s kunt filteren. Het levert artistieke foto’s op, zoals je hiernaast kunt zien. Snapture 2.1 is te vinden in Cydia. Meer info is te vinden bij Snapture Labs.


IntelliScreenIntelliborn heeft IntelliScreen 2.2 uitgebracht, waarmee voor het eerst firmware 2.1 wordt ondersteund. Versie 2.2 heeft nog meer verbeteringen gekregen, zoals bugfixes en betere performance. IntelliScreen laat interessante informatie zoals weer, nieuws en sport zien, geeft vibraties om te waarschuwen voor nieuwe e-mail (2x trillen), SMS-berichten (2x langzaam trillen), gesprekken en voicemails (3x trillen) en agenda-afspraken (4x trillen).
Het is bij IntelliScreen niet nodig om een respring te doen als je een modificatie hebt doorgevoerd. IntelliScreen is te vinden in Cydia, onder de subcategorie System. Meer info bij IntelliBorn.

AptBackupAptBackup is een applicatie in Cydia waar we eerder over hebben geschreven. Met ApptBackup wordt er een backup gemaakt van de lijst met geïnstalleerde applicaties (niet van de applicaties of instellingen zelf). Bij een retore kun je alle pakketten in één moeite herinstalleren. De nieuwste versie van AptBackup is 1.1-3 en is 43kB groot. Als je een upgrade maakt naar firmware 2.1 kun je met AptBackup je geïnstalleerde applicaties weer snel terugzetten. Hoewel snel… als je een hoop applicaties en thema’s had geïnstalleerd moet je toch wel een behoorlijke tijd wachten.

AppFlowAppFlow van Erica Sadun heeft een update gekregen. Het is nu compatibel met firmware 2.1 en geeft de iconen iets mooier weer. AppFlow is een programmalauncher waarmee je in coverflow-weergave door de geïnstalleerde programma’s kunt bladeren. Handig als je veel applicaties hebt geïnstalleerd en liever in alfabetische volgorde bladert. AppFlow is te vinden in de categorie Utilities van Cydia via de repo van ModMyi.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.