Skylines is Nederlandse finalist van Vodafone Mobile Clicks

Skylines heeft de Nederlandse editie van Vodafone Mobile Clicks gewonnen. De Nederlandse foto-zoekdienst gaat het opnemen tegen zes startups uit andere Europese landen. Skylines bestaat ook als app voor iPhone en Android.

skylines-iphoneSkylines heeft de Nederlandse voorronde van Vodafone Mobile Clicks 2011 gewonnen. Het Nederlandse bedrijf zal de strijd aangaan met finalisten uit zes andere landen. In totaal moet een prijzenpot van 225.000 euro worden verdeeld. Skylines won van andere startups zoals Repudo en 22Tracks, waar we op iPhoneclub al regelmatig over geschreven hebben. Aan Skylines hebben we echter nog niet eerder aandacht besteed. Dit zoekplatform voor realtime-foto’s is als app beschikbaar op iPhone en Android. De dienst indexeert meer dan een miljoen foto’s per dag van sociale netwerksites zoals Instagram, Yfrog en Twitpic. Je kunt de foto’s ook bekijken via de Skylines-website.


Skylines staat onder leiding van CEO Martijn Pannevis en is te vinden op http://skylin.es. De iPhone-app verscheen eind maart en toont foto’s die jou interesseren. Je kunt aangeven wat je interesses zijn, zoals auto’s, schoenen of zonsondergangen. Daarbij kan de app ook interesses van Facebook en Twitter importeren, maar dan moet je wel je accountgegevens invullen. Een andere mogelijkheid is om foto’s te bekijken die in de buurt zijn gemaakt. Heb je leuke foto’s gevonden dan kun je die weer met anderen delen via Facebook, Twitter en e-mail.

Op 15 en 16 september 2011 zullen de finalisten uit zeven landen (Duitsland, Nederland, Portugal, Ierland, Spanje, Turkije en Verenigd Koninkrijk) het tegen elkaar opnemen op het PICNIC-festival in Amsterdam. Voorafgaand aan de finale kan het publiek een stem uitbrengen.

Downloaden: Skylines (gratis)
Meer info: Skylines Blog

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juli 2011 om 16:01
Onderwerp
Categorie
Round-up

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.