Reacties voor: Nieuwe applicatie Paper Plane

Clever Coding heeft een leuk vliegtuigspelletje in de App Store uitgebracht. Met Paper Pilot kun je een papieren vliegtuigje door een ruimte laten vliegen.
Lees het complete artikel → Nieuwe applicatie Paper Plane
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. ziet er wel knap uit maar best prijzig…

  2. Leuk idee! Meteen downloaden dus!

  3. hehe goed bedacht met die potloden enz! hopelijk is het vloeiend en niet zoals sommige andere 3D spelle happerend op sommige stukjes…

  4. €2,39 prijzig?!? Joh, wat krijg jij aan zakgeld dan, 10 hele eurocenten per maand?!? Het lijkt mij wel een aardige game en ik ga zo dan ook ongehinderd door Zeeuwse zuunigheid tot aanschaf over… Dapper? Welnee, ik krijg nl. maar liefst 20 hele eurocenten per maand aan zakgeld 😉

  5. Eenmalige waarschuwing dat discussies over cracked ipa’s op iPhoneclub.nl taboe zijn.

  6. Net gekocht, en werkt inderdaad heel leuk:) en over die €2,39.. koop je nog geen patat met voor, ik vind het niet duur hoor!

  7. Origineel geplaatst door Maarten
    Net gekocht, en werkt inderdaad heel leuk:) en over die €2,39.. koop je nog geen patat met voor, ik vind het niet duur hoor!

    denk aan de credit crisis

  8. Origineel geplaatst door Maarten
    Net gekocht, en werkt inderdaad heel leuk:) en over die €2,39.. koop je nog geen patat met voor, ik vind het niet duur hoor!

    wat hebben jullie daar voor cafetaria dan???
    wel een coole app ziet er goed uit. maar ik wacht even op de update misschien promotie prijs?

  9. Origineel geplaatst door Maarten
    Net gekocht, en werkt inderdaad heel leuk:) en over die €2,39.. koop je nog geen patat met voor, ik vind het niet duur hoor!

    1.90 bij de smullers.

  10. dat is geen patat man 😉

  11. Ik heb hem op een ipod touch 1g (met 2.2) gezet, en hij doet het gewoon. Klopt dat of is mijn ipod stiekem ee niphone of zo?

  12. smullers is juist de beste patat.

  13. Blijf on-topic a.u.b.

  14. Inmiddels staat op de site van de makers dat het op de eerste generatie iPod touch ook werkt.

  15. OOk gekocht…. Vind het slecht werken. Opstarten van spel is heel traag en door het menu klikken ook enorm traag. Het spel werkt wel leuk, maar had er meer van verwacht.

  16. Origineel geplaatst door Bakicc
    OOk gekocht…. Vind het slecht werken. Opstarten van spel is heel traag en door het menu klikken ook enorm traag. Het spel werkt wel leuk, maar had er meer van verwacht.

    Eindelijk zinnige tekst. Impliceert ook een te hoge prijs voor wat ervan te verwachten is. Ik haal wel een patatje, oorlog uiteraard. 😉

  17. pff valt steeds uit, blijft hangen, en hapert. langer dan 10 seconden spelen is niet mogelijk want dan sluit de app weer. niet kopen dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.