BitTorrent-Sync-update

Zoeken naar mappen en gebruikers? Ook dat kan nu met BitTorrent Sync

BitTorrent Sync is gebruiksvriendelijker geworden. Een handige zoekfunctie laat je zoeken naar mappen, gebruikers en apparaten.

BitTorrent-Sync-update
BitTorrent Sync is een handig en snel alternatief voor clouddiensten als iCloud en Dropbox, maar de desktopversie kon nog wel een oppoetsbeurt gebruiken. Versie 2.0.120 focust zich volledig op het gebruiksvriendelijker maken van de dienst, onder meer met een flexibele zoekfunctie.

Lees ook: Alles wat je wilt weten over BitTorrent Sync

Voor fanatieke BitTorrent Sync-gebruikers met veel folders was het lastig om snel het juiste bestand te vinden, omdat een goede zoekfunctie ontbrak. Dat probleem is nu verholpen, omdat je naar specifieke folders, gebruikers en apparaten kunt zoeken.

Snel en efficiënt zoeken, behalve naar losse bestanden

Opvallend genoeg laat de zoekfunctie geen afzonderlijke bestanden zien. Een bewuste keus van BitTorrent, omdat de algemene zoekfunctie van je besturingssysteem dit al kan, zo liet het bedrijf weten.

Als je nu zoekt naar een bepaalde gebruiker krijg je direct te zien met welke folders hij op dat moment verbonden is. Een toekomstige update moet ook een ‘Geschiedenis’-sectie aan Sync toevoegen, waarin je in een oogopslag kunt zien wat de meest recente nieuwe, verwijderde en aangepaste bestanden zijn in je Sync-folders.

BitTorrent-Sync-Versie-2.0.1

Naast de zoekfunctie zijn er ook twee kolommen toegevoegd. De nieuwe ‘Owner’-kolom laat zien wie de beheerder van een folder is en de ‘Last Transferred’-kolom toont je wanneer bestanden in een folder voor het laatst zijn bijgewerkt.

Ook kun je nu apparaten in Sync verbergen die je niet gebruikt of offline zijn. De update wordt afgerond met wat bugfixes en nieuwe icoontjes.

Alle nieuwe functies zijn zowel voor de gratis als de pro-versie van BitTorrent Sync beschikbaar. De update wordt de komende dagen uitgerold, al kun je de versie ook vanaf de Sync-website downloaden als je niet kunt wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2015, 11:50
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerp bittorrent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.