Zo kan het vernieuwde iOS 6 eruit gaan zien (mock-ups)

Een forumgebruiker van The Verge heeft mock-ups gemaakt hoe iOS 6 eruit kan gaan zien. Kenmerkend zijn het langere scherm, zilvergrijze interface en nieuwe kaartenapp.

mockups-ios-6-iphoneAfgelopen week zagen we onscherpe foto’s van de kaartenapp in iOS 6, er werd gesproken over een zilvergrijs kleurenschema voor iOS 6 en de volgende generatie iPhone dreigt een stuk langer te worden. Designer ‘gizmosachin’ zette al deze geruchten om naar mock-ups. Hiernaast zie je hoe een webpagina op de nieuwe iPhone eruit zou kunnen zien. De nieuwe WWDC-app en iPhoto voor iOS laten zien dat Apple een voorkeur voor zilvergrijs heeft gekregen. Maar dat niet alleen: uit gelekte foto’s van vroege iOS 6-versies is ook de voorkeur voor een zilvergrijze interface af te lezen.

Wat ontwikkelaars zoals Marco Arment (van Instapaper) verwachten, is dat Apple tijdens de WWDC een nieuwe versie van de UIKit zal laten zien, zodat ontwikkelaars tijd hebben om hun apps aan te passen aan de nieuwe huisstijl, voordat iOS 6 in het najaar beschikbaar komt.

Op een andere foto is de kaartenapp van iOS te bekijken, inclusief 3D-knop. Over die 3D-knop is nog discussie of die wel op het hoofdscherm van de kaartenapp te zien zal zijn. Een alternatief is dat de 3D-weergave zit verborgen achter een hoekje in het scherm, net zoals je van kaart- naar satellietweergave schakelt.

mockup-ios-6-zwart-maps

ios-6-mockup-zwart

Via: The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2012, 11:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.