ZAGGmate voor iPad: case en toetsenbord in één

De ZAGGmate is een nieuw product van ZAGG. Deze combineert een case met een keyboard.

Een toetsenbord en een beschermhoes voor je iPad, het waren tot nu toe twee verschillende dingen. ZAGG probeert deze twee dingen te combineren tot één product: de ZAGGmate. De ZAGGmate is een lichtgewicht case (van nog geen 4 ons), gemaakt van aluminium. In deze case vind je een Bluetooth-toetsenbord, geoptimaliseerd voor de iPad. Zo kun de iPod-applicatie direct vanaf het toetsenbord regelen, dankzij afspeel- en volumetoetsen die lijken op de toetsen van een MacBook.

De zachtere oppervlakken van de binnenkant komen iets hoger dan het toetsenbord en de steun, waardoor het scherm van je iPad beschermd is als je hem meeneemt. De achterkant zit aan de buitenkant en blijft open. Met een handige steun kun je je iPad in de juiste kijkhoek zetten. Hierbij kan hij zowel in portrait (rechtop) als landscape (liggend) staan.

Ook met de batterij zit het wel goed als we de site moeten geloven. Deze lithiumbatterij gaat bij normaal gebruik enkele weken mee. Of het daadwerkelijke product zo mooi is als beloofd wordt op de site is nog even afwachten. Hij is momenteel namelijk nog niet leverbaar en op de site van ZAGG staat nog geen andere indicatie dan “coming soon”. De (Amerikaanse) prijs is wel al bekend: $99,99.

Meer informatie: ZAGG.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2010, 19:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.