Yarn for Messenger-icoon.

Met Yarn stuur je korte en grappige video’s via Facebook Messenger

Wil je je Facebook Messenger-gesprekken wat opfleuren? Met Yarn for Messenger stuur je eenvoudig grappige en korte filmpjes, waardoor je chats wat meer flair krijgen.

Yarn for Messenger-icoon.Als je graag met je vrienden chat via Facebook Messenger, dan is Yarn een leuke app om je gesprekken wat op te fleuren. Met Yarn for Messenger stuur je op een eenvoudige manier grappige en korte video’s naar je Facebook-vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een grappige en toepasselijke quote uit een film of een stukje uit een videoclip.

Yarn: korte video’s van enkele seconden

In de Yarn-app zoek je snel en makkelijk naar korte video’s van enkele seconden. In de app zie je een categorie met populaire video’s, maar via het Discover-gedeelte ontdek je nog meer nieuwe video’s. Met de zoekoptie zoek je naar een specifieke video. Heb je een hevige discussie met een Facebook-vriend over de nieuwste James Bond-film? Stuur bijvoorbeeld een leuke quote uit Skyfall.

Populaire video's in Yarn for Messenger. Zoeken naar video's in Yarn for Messenger.

Een andere leuke manier om video’s te ontdekken is via emoji. Tik op een emoji en je krijgt een selectie van video’s die bij die emotie horen. De ene emoji geeft een beduidend beter resultaat dan de andere, maar met een beetje zoeken vind je wel een aantal grappige video’s. Zodra je een video gekozen hebt, druk je op de blauwe Send-knop om doorgestuurd te worden naar Facebook Messenger. Vanuit die app stuur je de video vervolgens naar een Facebook-vriend.

Yarn is ook beschikbaar via een website, waardoor je ook via het web video’s door kunt sturen via een chatdienst naar voorkeur. Zeg bijvoorbeeld eens hallo op een originele en leuke manier, waardoor je je chats net even wat spannender kunt maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2015, 17:30
Categorie Apps
Onderwerpen facebook messenger, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.