wwdc-2015-uitnodiging

Apple bevestigt WWDC-keynote in bijgewerkte WWDC-app

Apple's officiële WWDC-app heeft een update gekregen voor WWDC 2015. In deze update bevestigt Apple de gebruikelijke WWDC-keynote.

wwdc-2015-uitnodigingApple’s WWDC-app is na een update helemaal klaar voor WWDC 2015, de ontwikkelaarsconferentie die op maandag 8 juni van start gaat. De iOS-app voor WWDC is voorzien van een speciale Apple Watch-app, waarmee bezoekers van WWDC snel het schema van de beurs kunnen raadplegen. In dat schema heeft Apple overigens ook de gebruikelijke WWDC-keynote officieel bevestigd. Deze presentatie vindt plaats op maandag 8 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Update 19:00 uur: Apple heeft inmiddels de uitnodigingen voor de media rondgestuurd (zie verderop).


WWDC 2015 Apple Watch

WWDC 2015 keynote appDe app-update is vrij miniem: het app-icoon is van kleur veranderd, waardoor deze nu paars in plaats van oranje is. Qua functionaliteit is de app verder onveranderd, maar het schema is wel geactualiseerd voor WWDC 2015. De Apple Watch-app is de grootste vernieuwing in de WWDC-app. Daarop kun je zoeken naar sessies en labs die door Apple worden georganiseerd. Zoals gewoonlijk zijn er weer een aantal geheim tot na de keynote. Daarnaast kun je snel bij evenementen die je als favoriet hebt gemarkeerd.

Lees ook: Google I/O of Apple’s WWDC, welk evenement wordt het meest spannend?

WWDC 2015 is als conferentie vooral bedoeld voor ontwikkelaars, maar de presentatie voorafgaand aan het evenement is voor veel Apple-fans interessant. Apple presenteert hierbij namelijk de grote software-plannen voor het jaar. De verwachting is dat Apple onder andere iOS 9 en OS X 10.11 zal bespreken. Een nieuwe Apple TV en een update voor de Apple Watch kunnen ook wel eens op de planning staan.

Apple nodigt de media uit voor WWDC 2015

Apple heeft nu ook de media uitgenodigd voor de keynote van WWDC 2015. De uitnodiging bevestigd dat de keynote plaatsvindt op maandag 8 juni vanaf 10:00 uur plaatselijke tijd. Tickets voor ontwikkelaars werden al in april verloot onder belangstellenden. De ontwikkelaars moeten er $1.599 voor betalen. Daarnaast zijn er enkele honderden studenten uitgenodigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 mei 2015 om 19:10
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.