WWDC 2015 Abed intro

Bekijk Apple’s bizarre WWDC 2015-introductie nu op YouTube

Apple's WWDC-intro was dit jaar compleet anders dan we gewend zijn. Bill Hader (Saturday Night Live) en Danny Pudi (Community) maakten een video vol met App Store-grapjes.

WWDC 2015 Abed introDe intro van WWDC 2015 zat dit jaar vol met dans, zang en vooral veel grappen over apps en de App Store. Het is nu mogelijk om deze intro terug te kijken. Apple heeft de video namelijk op YouTube gezet.

Apple’s introductie voor WWDC 2015 tijdens de keynote was iets anders dan voorgaande jaren. Voormalig Saturday Night Live-komiek Bill Hader speelde de hoofdrol in een video van vier minuten, waarin hij hard aan het werk was om een gigantische WWDC-muziekshow op te bouwen.

Er is nogal wat te herkennen in Apple’s video: we zien de vogels uit Monument Valley, een lift vol met Tim Cook-lookalikes en zelfs de ontwikkelaars van Goat Simulator komen even voorbij. De gehele video lijkt te zijn gefilmd in de stijl van Birdman, met aan het einde Community-hoofdrolspeler Danny Pudi (Abed).

Wil je liever de gehele WWDC-keynote terugkijken? Je vindt de volledige video op Apple’s website. Apple heeft tijdens WWDC alles verteld over Apple Music, iOS 9, watchOS 2 en OS X El Capitan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2015, 7:52
Categorie Apple
Onderwerp wwdc 2015

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.