Webwinkels beginnen pre-order iPad Air

De iPad Air is al bij enkele webwinkels in pre-order te bestellen. Belsimpel, Bax-shop, YourTablet en Belsimpel hebben de iPad Air al in de webshop staan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPad Air spotlightHet duurt nog tot vrijdag voordat de eerste iPad Airs geleverd worden, maar webwinkels zijn alvast begonnen met bestellingen. Bij Bax-shop zijn alle modellen te bestellen, maar het kan wel even duren voordat je je tablet in de armen kan sluiten. Voor de 16GB iPad Air Wi-Fi + 4G en de 32GB iPad Air Wi-Fi is de levertijd respectievelijk 4 en 6 werkdagen. Andere modellen zijn leverbaar in 3 tot 9 weken. Ook telecomshops zoals Belsimpel hebben de iPad Air in pre-order.


Vaak kunnen deze winkels nog geen goede schattingen geven wanneer je de nieuwe iPad in huis hebt. Vanuit België bereikten ons berichten dat Vandenborre is begonnen met de pre-order van de iPad Air, maar daar inmiddels weer mee is gestopt. Andere plekken waar je terecht kunt zijn Centralpoint (vooral handig voor zakelijke kopers) en YourTablet.

De prijzen die de aanbieders hanteren zijn bijna overal gelijk en identiek aan de prijzen die Apple zelf hanteert:

  • 16GB iPad Air: €479
  • 32GB iPad Air: €569
  • 64GB iPad Air: €659

Alleen Belsimpel hanteert een prijs die €100 hoger ligt, maar kan de tablet vanwege eigen import waarschijnlijk wel sneller leveren dan de partijen die de iPad Air alleen voor de vorm alvast op de website hebben gezet.

Tipgever: Jarno, via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 november 2013 om 11:46
Onderwerp
Categorie
Providers
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.