Wakie review sociale wekker app

Sociale wekker Wakie nu ook in Nederland en België te gebruiken

De sociale wekker-app Wakie is nu ook in Nederland volledig te gebruiken. Met Wakie kun je een andere app-gebruiker waar ook ter wereld wakker bellen.

Wakie review sociale wekker appDe sociale wekker-app Wakie is vanaf vandaag ook te gebruiken in Nederland en België. Je kunt met Wakie een andere app-gebruiker ‘wakkerbellen’ door een bericht in te spreken, zodat je iedere keer weer met iemand anders contact maakt. Een idee waar we eind 2014 al enthousiast over waren, ook al was de app toen nog niet volledig tot onze beschikking. Volgens iCulture-lezer Jonathan werkt de app nu ook volledig in België.


Het was eind 2014 al mogelijk om buitenlandse Wakie-gebruikers wakker te bellen met de app, maar zelf gewerkt worden kon nog niet. Volgens Wakie-oprichter Hrachik Adjamian is de landenlijst nu echter uitgebreid:

We begonnen eind 2014 met de app in een paar landen. Sindsdien hebben we 59.746 e-mails ontvangen van fans, met het verzoek om Wakie ook in andere landen te ondersteunen. Een groot deel van deze mails vroeg specifiek om ondersteuning voor Nederland.

Met de uitgebreide ondersteuning kan Wakie eindelijk een groot publiek in Nederland aanspreken. Daarmee hebben we er een leuke, creatieve wekker bij. De sociale wekkergeluiden die je kunt opnemen zijn namelijk open voor interpretatie, zo blijkt uit onze eerdere app-review:

Hoe je een ander wakker maakt, dat is helemaal aan jou. Wakie geeft geen richtlijnen. Zing je een liedje voor iemand? Draag je een gedicht voor? Of zeg je gewoon ‘goedemorgen’ tegen iemand in een andere taal en kijk je of er een gesprekje uit komt rollen? De wekker of het ‘wekgesprek’ heeft een tijdsrestrictie. Het belletje is kort en krachtig. Hij verloopt overigens via de app zelf. Dat betekent dat je een goede dataverbinding moet hebben en ook dat je geen belkosten betaalt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 juli 2015 om 21:01
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.