Vuzix introduceert iPhone-kabel voor 3D-video

Vuzix heeft een kabel met 'Works with iPhone'-certificering aangekondigd, die je kunt aansluiten op de videobrillen die ze op de markt brengen. Het is de eerste kabel die 3D-video in de formaten Side by Side, interlaced en anaglyph ondersteunt.

vuzix av310ws iphoneVuzix heeft een kabel met ‘Works with iPhone’-certificering aangekondigd, die je kunt aansluiten op de videobrillen die ze op de markt brengen. Het is de eerste kabel die 3D-video in de formaten Side by Side, interlaced en de drie belangrijkste anaglyph-formaten ondersteunt. Met de videobrillen in de productlijn iWear kun je multimediabestanden bekijken, waarbij het lijkt of je naar een groot scherm zit te kijken. 3D-content voor de iPhone is nog beperkt, hoewel je het natuurlijk ook gewoon zelf kunt maken met TwinShot3D. De speciale kabel wordt meegeleverd bij de Vuzix iWear AVL230XL en is ook los te koop voor $39,95.

De iWear VR920 is op dit moment het bestverkochte virtual realitysysteem, terwijl de iWear AV310 Widescreen je het idee geeft dat je naar een groot 16:9 scherm zit te kijken. Voor de gewone gebruiker heeft Vuzix de AV230XL, het model waarbij je de kabel krijgt. Te nerdy? Vuzix heeft ook nog een zonnebrilachtig model, de Wrap 920AV, maar ook die ziet er niet echt stijlvol uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2009, 21:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen 3d, bril, kabel, virtual reality

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.