Voor de fanboys: Steve Jobs als actiefiguur

Steve Jobs is nu als actiefiguurtje te koop. Hij heeft een iPhone in de hand en is gekleed in zijn karakteristieke outfit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steve jobs action figureApple-fanboys kunnen weer een nieuw hebbeding aan hun collectie toevoegen: een actiefiguurtje van Steve Jobs. Voor 80 dollar koop je een Steve Jobs-poppetje in karakteristieke outfit, met een iPhone in de hand en een Apple-logo onder zijn voeten. Alle details kloppen, zoals de zwarte coltrui, de Levi’s spijkerbroek en de New Balance-schoenen.

Je krijgt bij het poppetje een stapel spreekballonnetjes om Steve een zelf te kiezen uitspraak te laten doen, zoals op de foto hiernaast. De spreekballon kun je op een meegeleverd metalen stokje plakken. Wil je dit poppetje in huis hebben, dan moet je rekening houden met een wereldwijde levertijd van 3 tot 4 weken. Meer info over kopen en hands-on ervaringen zijn te vinden bij M.I.C. Gadget.

steve-jobs-poppetje

Update: deze actiefiguur is volgens de aanbieder niet meer verkrijgbaar. Apple heeft ze verzocht om het product van de markt te halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2010, 16:41
Categorie Accessoires
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.