Reacties voor: Vodafone verhoogt iPhone-prijzen vanaf 7 februari

Vodafone gaat vanaf 7 februari de prijzen van de iPhone-abonnementen verhogen. Het gaat om enkele tientjes bijbetaling voor het toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 78 reacties

  1. Tsja, booming business die iPhone. Data-bundeltjes, toestelprijzen en straks de prijzen van het abonnement nog.

    Ach, men blijft toch wel kopen.

  2. Vind het máf en oneerlijk, vooral voor de kleinere portemonnee, maar je staat machteloos…

  3. Belachelijk! Eigenlijk zou er een klachtingediend dienen te worden. Prijzen blijven maar omhoog gaan

  4. Of de Telco willen meer verdienen of de winstmarges zijn niet zo rooskleurig als ze hadden gedacht.

  5. Apple verandert de prijzen zelf niet. Duidelijk dat de providers gewoon misbruik maken..

  6. Nog interessanter om los zonder abonnement simlock vrij een iPhone te kopen

  7. Ze zijn nog altijd goedkoper dan Hi en KPN. Tevens merk ik in de praktijk dat Vodafone echt super snel is. Je koopt wel kwaliteit….dus jah….

  8. Bestel wel een los toestel, wordt de iPhone 5.
    Kortingen krijg je niet meer, geen gratis
    ( Als je de grootste wilt hebben) bij een erg hoog abbo hebt. Nou dan blijf ik wel in mijn fair use policy zitten, vind het wel best met al deze onzin.

  9. Ik heb mijn iphone4 met een 1 jarig Abbo gekocht toen hij uitkwam en kan dus een mooie prijs krijgen nog als ik hem verkoop als de volgende iPhone uitkomt maar toch begin ik te twijfelen, ik vind die prijzen te gek worden langzamerhand eigenlijk.
    Ik had mijn 3G verkocht voor €250 en moest dus nog €400 bijleggen voor een iPhone 4 16gb ( koste me €150 dus) maar 400 euro bijbetalen voor een telefoon bij een Abbo van een jaar….. Eigenlijk een belachelijk hoog bedrag.

  10. Voor de mensen die klagen. Als je het niet kan betalen, koop dan een Android. Hahaha.

  11. @Thespirit: Maar €250 vangen voor een 2 jaar oud toestel (model) vond je eigenlijk best relaxt, of niet? Misschien was dat ook al een beetje absurd.

  12. Meer aanbod was toch juist lagere prijzen… Het economisch systeem lijkt toch wat minder rechtlijnig dan op de middelbare school werd voorgeschoteld…

  13. Er gaan wel meer dingen veranderen bij Vodafone. Zo kreeg ik twee weekjes geleden een bericht dat ik bijna kon verlengen en of ik dit wel wilde. De termijn gaat van 4maanden naar 2 maanden en moest me daarom nu al “inschrijven” voor verlenging.

    Origineel geplaatst door Mireille005
    Vind het máf en oneerlijk, vooral voor de kleinere portemonnee, maar je staat machteloos…

    Je staat machteloos? Wat dacht je van een ander mobieltje kiezen als “de kleinere portemonnee” het niet toe laat?

  14. @iTrick: Vind je het gek? Net zulke goede toestellen met meer mogelijkheden en een stuk goedkoper! En nee ik ben blij met mijn iPhone 4 maar er zullen meer en meer mensen van Apple afstappen op deze manier! En terecht. Maar lach jij gerust verder, beetje kinderachtig, maar ga verder

  15. en dat terwijl de iphone 5 komt

  16. Vrije marktwerking my ass!

    Niemand is (behalve de keuze van de provider) er feitelijk op vooruit gegaan dat de iPhone niet meer exclusief bij T-Mobile aangeboden wordt. Prijzen zijn verhoogd, unlimited dataverbruik is passé en de dekking bij T-Mobile is ook niet verbeterd (in de strijd om de consument).

    Beetje een loss-loss situatie (n)

  17. Hahaha. Ik heb ook een iPhone 4. Maar we willen Apple en daar betalen we voor. Vindt je het duur? Of niet fijn of wat anders, dan houd het op voor die personen. En kinderachtig? Laten we ons lekker druk make. Over Egypte ipv mij of een iPhone die duurder js hahaha.

  18. Tja het heeft met inflatie te maken, maar als ik een iPhone zou kopen zal het toch bij t-mobile zijn. Maar ik houd het voorlopig maar op een iPod Touch

  19. Origineel geplaatst door iTrick
    Voor de mensen die klagen. Als je het niet kan betalen, koop dan een Android. Hahaha.

    Daar gaat het nog niet eens zo zeer om, het gaat er meer om dat mensen niet bereid zullen zijn 65euro per maand 2 jaar lang en nog eens 200euro bij te betalen voor een telefoon.
    En daarbij.. Heb je nog wel enige waarde van geld? 50euro prijsverhoging is niks..

  20. Origineel geplaatst door Stijn
    Belachelijk! Eigenlijk zou er een klachtingediend dienen te worden. Prijzen blijven maar omhoog gaan

    Doe es niet zo wereldvreemd. Hoe je went of keert, providers zijn commerciële bedrijven. We pakken ze aan op buitenlandse tarieven en bellen per minuut afrekenen. Ergens moet de winst worden gehaald. Dus niet miepen dat je geen gratis iPhone bij je pauper-abo van 20 euro p/mnd krijgt. Oorzaak – gevolg. Als provider had ik het ook wel geweten 🙂

  21. Volgens mij willen ze die iPhone niet verkopen :/ Die prijzen gaan alleen maar omhoog! Idioten… Als T-Mobile slim is houden ze de prijzen zoals ze nu zijn, vangen ze alsnog de meeste klanten… 🙂

  22. Ik zou het als provider ook doen. Alleen snap ik niet wanneer meer mensen zo’n ding kopen of willen, hoe duurder het gebruik ervan word. Meestal is dat toch omgekeerd?
    Massaproductie en massagebruik van belminuten en databundels hoe duurder het moet worden? Er is voor de provider toch meer binnengekomen?
    Een paar weken terug vroeg ik me al af wat het volgende word wat duurder word. Noem:datalimiet, mijn belbundel kan ik niet meer meenemen naar de volgende maand, afronden naar boven. Ze willen van hun klanten af en dat terwijl ze vorig jaar 3,9% meer omzet behaalde á 26,3 miljard

  23. Ik ben student, leef van mijn studiefinanciering en werk in het weekend wat bij.. ben apple fan maar kan het nu wel vergeten. prijzen in vergelijking met een iphone 3 die ik 2 jaar terug heb gekocht zijn niet normaal meer.. dit is het einde van mijn apple fan tijdperk.. jammer steve…

  24. Warneer komen “alleen internet” abonementen en iPod touch met simkaart? (Klinkt vreemd, I know. Is wel cheap.) Uiteindelijk gaat vrijwel whatssapp/pingchat gebruien.

  25. Hoor ik iemand prijsafspraken roepen?

    Ik verwacht een soortgelijke verhoging bij KPN in een niet al te lange tijd.

  26. @Wouter: 32Gb is 200 ja 16Gb 89,95

  27. Als ik zie bij kassa op tv, dat je bij garantie van de iphone gekloot kan worden als er iets aan is.dat ze niet eerlijk zijn(zogenaamde vochtschade) . Nekke ze je ook met prijzen bij abnm. Wordt nog wel erger. Gewoon een rotte appel ,je weet wel !!!!!!! Goed spul, met slechte garantie, en oneerlijke prijzen…

  28. Prijsafspraken en kartelvorming!!!!!!

  29. Hier moeten ze vooral mee doorgaan, als ze willen dat ik m’n iPhone los koop bij een willekeurige winkel met een sim-only abo erbij. Op deze manier wordt het echt afzetterij. 1GB en je suf betalen voor een netwerk wat ook nog niet bepaald alles is. Als KPN de prijzen nog wat verder opschroeft kon ik me dat nog wel voorstellen, maar Vodafone heeft wel een erg hoge pet van zichzelf op op deze manier.

  30. Origineel geplaatst door knauf: en dat terwijl de iphone 5 komt

    En de 6, en de 7, en de 8…
    (Red.)verwijderd.

    Te verwachten dat de prijzen stijgen. T-Mobile was er niet voor niets de eerste mee ondanks dat op dat moment de concurrentie de iPhone 4 ook mocht verkopen.

  31. iphones in the uk have also gone up in price so its more an apple wanting more than the networks , also the simlockfree iphone in the uk’s apple stores are more expensive and thats not down to the vat rise incase someone thinks it is , the prices went up dec 20th in the uk , so everyone has to pay more not just holland , just get one quick if the price rise is a problem

  32. Echt triest. Als het zo de komende jaren door gaat ben ik niet meer zo zeker dat ik na de iPhone 4 nog een iPhone neem. Android is steeds beter aan het worden en de die smartphones zijn tenminste redelijk in prijs.

  33. Blij dat ik hem al had:)

  34. Ik kan inmiddels al bijna alles met mijn iPod Touch 4G. Bijna overal waar ik kom is wifi en ik bel met viber. Viber komt binnenkort ook met sms functie en ook beschikbaar voor Android. Dan zit ik gebakken met m’n iPod. Alleen jammer dat er geen trilfunctie op zit. En een gps/kompas had ook wel gemogen, maar daar zit ik nou ook niet echt mee. Internet bellen heeft de toekomst, dus binnenkort is een iPod Touch genoeg. 😀

  35. Andriod wordt interessanter. Ben zeker een iPhone fan, maar er zijn grenzen. Als de iPhone 5 weinig spectaculairs heeft, wordt het een overstap.

  36. Ben ik nou de enigste die vind dat alles duurder is geworden.
    Zelfs gewoon eten is al duurder.
    Straks moet je nog betalen voor de lucht die je inademd.
    Met android ben ik klaar wat een brakke telefoons zijn dat zeg.
    Nee dan betaal ik liever wat meer voor kwaliteit.
    En met het programma kassa heb ik ook mijn twijfels.

  37. Duur!!! Ik haal mooi een sim only bij mn 3gs! Op school thuis, werk en familie toch altijd op wifi.

  38. Ik vind het een beetje raar dat sinds meer providers de IPhone prijs omhoog gaat, met meer concurentie zouden de prijzen toch eigenlijk moeten dalen?

  39. Ha, ze zijn gek. Ik stem met m’n portemonnee. Deze maand vertrek ik bij T-Mobile (rukste provider EVER) en stap over naar een 1-jarig KPN sim-only abonnement – met m’n 3G.

    Dat scheelt al 15 euro per maand. Over een jaar is de 3Gs uitgefaseerd en heeft de iPhone 4 die (betaalbare) plek ingenomen.

  40. neem je toch mtv….altijd goedkoper op basis van 2 jaar….

  41. @Lars: dat lijkt mij de enige juiste actie nu. Dat eeuwige “oh het bedrijf heeft nog iets snellers en gavers uitevonden, dus nu MOET ik dat kopen”-gedrag bij smartphones loopt echt uit de klauwen. Belachelijk, ik zit hier met een 3GS met JB en ik vind dat ding 100 keer fijner dan die 4, gewoon omdat er op werkgeheugen na geen verschillen zijn! Het is net zoals met de megahertz-oorlog van AMD en Intel; toen je eenmaal op allebei supersnel kon internetten boeide het niemand meer hoe snel dat ding is. Of kijk maar hoe lang de Xbox, ps3 en de Wii het al uithouden. Verouderde hardware? My ass. Hopelijk dat de consument dat ook snel met smartphones doorkrijgt. Voor een computer betaal je daarnaast ook tegenwoordig geen 1200 euro meer maar 500 , dus met een beetje geluk zakken de prijzen dan ook per direct naar wat ze WAARD zijn.

    Want, eh, gasten: jullie weten toch hopelijk allemaal dondersgoed dat de iPhone qua onderdelen max 100 euro waard is? Zelfs als ios 100euro zou kosten, dan worden er nog steeds schandalige winsten gemaakt.

  42. Inkoop iPhone is 50,00 € de rest is pure winst.

  43. Als er veel vraag naar is en andere providers doen het ook is het logisch, maar wel schandalig vind ik. Blijft de prijs los hetzelfde?

  44. Volgens mij zijn de onderdelen zo’n $180-$190 waard, wat betekent dat Apple met die prijzen alsnog flinke winsten maakt. Maar ook logisch, het moet “exclusiever” blijven dan de concurrentie hè 🙂

    Maar ook met een prijsverhoging kan Vodafone me niet overhalen om over te stappen! 😛

    @axestream: Ik heb mijn 3G ook voor €250 verkocht. Dat is de beste prijs die je na 2,5-3 jaar kunt krijgen voor dat sterk verouderde model, maar het blijft een erg nette prijs 😉 Ik zou geen 4 meer kopen nu het 2011 is, maar wachten op de 5. Twijfel zelf te twijfelen om de 5 simlockvrij te kopen en m’n 4 te verkopen dan… Heb helaas een 2-jaar abonnementje van de 4 genomen met een 16GB iPhone. Die fout maak ik dus echt niet meer!

    Zolang T-Mobile onbeperkt (afgeknepen of niet) internet aanbiedt, zijn ze de enigen. Dus daar blijft het ook voor eeuwig bij..

  45. Wat een stel zeikerds hier zeg!
    Als het te duur voor je is, dan koop je een andere telefoon.
    De providers/Apple zijn bedrijven met als doel winst maken, zoals het hoort. Ze zijn geen instanties die geld uit delen.

    Als ik een Mercedes wil, maar niet kan betalen, dan word ik toch niet boos op de fabrikant of de leverancier?
    Dan koop ik wel een Ford of Volkswagen, die ik wel kan bekostigen.

    Zeurpieten, als je veel wilt, moet je er ook voor willen/kunnen betalen.

  46. Tsja, dit is gewoon vraag&aanbod. Bij T-Mobile waren er onlangs wachttijden van ruim 4 weken als je een iPhone4 wilde, en nu is Vodafone aan de beurt met een gebrekkige voorraad.

    Apple houdt gewoon de vraag heel goed in de gaten en produceert maar net genoeg iPhones, zodat er een bijna schaarste optreedt. Gevolg; hogere prijzen.

  47. lol 1 provider die het toestel verkoopt met abo betekend lage prijzen gesubsidieerde toestellen voor provider betekend dit veel nieuwe abo,s
    verschillende providers hogere prijzen minder abo,s en minder winst dus ze moeten de winst ergens vandaan halen

    koop het toestel gewoon los voor een dikke 650 euro ben je nog het goedkoopst uit geen dure abo,s waar je een jaar of 2 jaar aan vast zit
    en kunnen sommige nog maar is zeiken dat dit duur is
    voor al die die klagen dat het duur is koop jullie dan een toestelletje dat in je budget past
    maar in ieder geval hier in belgie word de prijs niet verhoogd hoor kost hij nog steeds het zelfde

  48. Ik vind veel van deze welles-nietes reacties nog al vreemd. Toen de 3GS in 2009 net uitkwam koste hij bij t-mobile €30(!) bij een i300 abbo van 45 euro per maand. Dat was toen het nieuwste model. Je word dus gewoon keihard genaaid nu met deze prijsstijgingen. Niemand kan mij wijsmaken dat hij blij met een iPhone die 3 à 4 keer zo duur is. Het is echt belachelijk. Je betaald elke maand toch ook al geld aan de provider voor je telefoon of niet? Ik wil in de zomer wel weer een nieuwe iPhone omdat ik gewoon erg tevreden ben, maar ik vind dit wel schandalig en geldklopperij.

  49. Het is ronduit BELACHELIJK hóe verschrikkelijk DUUR iPhone-abonnementen zijn. Voor 200 belminuten €34,~~/mnd betalen is voor mij écht de top. Waar betaal je nou voor!? Voor het bellen!

  50. top was ik optijd.
    heb nog vodafone op oude voorwaarden tot 2012, dus onbeperkt inet. en toestel via vodafone nog voor de goedkopere prijs:)

    zo’n iphone verdient toch onbeperkt internet bij provider met bereik:P

  51. Origineel geplaatst door cobus
    Prijsafspraken en kartelvorming!!!!!!

    Hier moest ik ook gelijk aan denken! Daar lijkt het wel op.

  52. Goeie zaak! Zo blijft de iPhone tenminste een beetje exclusief 🙂 Van mij mag er nog wel 100 Euries bovenop 😉

  53. @Sander: Je betaalt niet voor het bellen maar deels als aflossing op de telefoon!.
    De eerste lening die door jongeren vaak wordt afgesloten is hun tel. abo.
    Dit is overigens gewoon prijsbeleid van de providers, Apple staat hier los van aangezien de prijzen niet wereldwijd worden aangepast.

  54. Prijsafspraken? Opta?

  55. Gewoon Los toestel kopen in België, bij allo telecom betaal je 599,- voor de iPhone 4 16GB simlock vrij.

  56. @iTrick: Gaat niet om kunnen betalen maar om willen

  57. Zou 9 febr niet de nieuwe Iphone 5 uitkomen en de Ipad 2

    De Iphone 4 is overal uitverkocht en heeft antenne problemen. Zou Apple ons nu echt een keer te slim af zijn ?

  58. Hoezo vrije markt?? Sinds meerdere telco’s de iPhone aanbieden is de prijs alleen maar gestegen…. Wat gaat hier mis?

  59. (Red.) Het zou erg prettig zijn als iedereen ontopic blijft, elkaar afbranden kunnen wij – zo zullen jullie begrijpen – niet toestaan. Slechts inhoudelijke reacties worden geplaatst. De reacties zijn overigens opgeschoond.

  60. Vodafone is prima, totdat je de Klantenservice nodig hebt, omdat je nieuw bestelde iPhone 4 niet correct functioneert en je het toestel wilt retourneren. Dramatische wachttijden, zeer trage respons op e-mails (initieel 8 dagen!), en inmiddels wacht ik al vier weken op terugbetaling van € 649,-. U bent gewaarschuwd.

  61. waarom wordt het toch allemaal zo duur joh? hebben ze bij die providers niks verdiend ofso? ik vond het al duur genoeg dat ik voor m’n i-150 abo bij vodafone 200 euro moest bijbetalen + dan ook nog 2jaar lang 30 euro per maand. Maar het voordeel van t mobile is dat je daar onbeperkt kan internetten, bij vodafone heb je ook nog eens datalimit..

  62. Nou, lekker dan. Ik kan aan het eind vd maand m’n abo verlengen en was van plan om de iPhone 4 aan te schaffen.
    Krijg je eerst op 25 jan. een sms dat de termijn voor verlengen met 2 maanden verkort wordt en nu dat de iPhone prijzen omhoog gaan, nee de voorwaarden van de providers worden steeds beter, not!!

  63. Origineel geplaatst door Jeffey
    Hoor ik iemand prijsafspraken roepen?Ik verwacht een soortgelijke verhoging bij KPN in een niet al te lange tijd.

    You r so right …
    ‘t Wordt langamerhand inderdaad tijd dat onze waakhond wakker wordt. Dit ligt er zo dik boven op.
    Sinds Nelie van baan is verwisseld, durven de grote jongens opeens weer.

    KPN verhoogde zijn prijzen al.

  64. Ok ontopic, De iphone 4 abbo’s worden verhoogt.
    Ik vind het belachenlijk maar ik begrijp het zeker. Er is veel vraag naar de Iphone dus de prijzen gaan omhoog. Appel heeft daar niks mee te maken want de prijs van een los toestel blijft gelijk.
    Iedereen wil nu ook een goedkoper abbo ivm bv whatsapp en viber, want waarom zou je betalen voor sms en mms als je al betaald voor je data gebruik om dit soort app’s te gebruiken. Let wel de iphone is gemaakt om App’s te gebruiken dus dat doet iedereen ook.
    Nu verkoop je als provider steeds goedkopere abbo’s dus moet er meer verdient worden op de Tel.
    Ik vind het een eigenlijk wel logisch en daarom wordt mijn volgende iphone los gekocht met een sim only abbo.

  65. @bashie: Hé! Een genuanceerde reactie!
    Het is ontzettend veel geld voor een smartphone, maar gezien de door bashie genoemde ontwikkeling ook wel weer enigzins te begrijpen. Plus inflatie en het feit dat de telecommers hun winstcijfers onder druk zien staan.
    Niet dat ik er blij mee ben.

  66. Vodafone is lekker bezig hoor! Eerst gooien ze de verlengtermijnen van 6 naar 4 maanden, en nu weer naar 2 maanden. En je moet wachten en ondertussen gooien ze de prijzen van de iPhone ook weer omhoog! En het internet is ook niet meer onbeperkt. Belachelijk! Ik ga op 3 maart zo snel mogelijk mijn iphone bestellen, voordat ze weer zoiets gaan doen!

  67. Ik snap t wel. Enkele jaren terug had ik een torenhoge tel rekening elke maand. Nu blijf ik binnen mijn bundel en altijd veel sms over. Meeste is email en ping.

    Bellen is business, onbeperkt internet niet.
    Het moet uit de lengte of uit de breedte komen…

  68. @Frans de Vries: De 3G is trager, niet alles draait erop (heb nooit voorbij 3.1.3 geupgrade) maar het meeste werkt prima.

    Is een groot goed, niet aan de leiband te hoeven lopen in de hele upgrademanie. En de 3G is voor alles dat ik ermee doe nog steeds voldoende.

    Had natuurlijk best willen upgraden naar een sneller model – multitasken met Spotify mis ik wel es – maar twee jaar aan de loden bal en dan nóg een godsvermogen neertellen voor het toestel gaat me te ver.

    Dus mensen: je wordt uitgeknepen omdat je toestaat dat je wordt uitgeknepen – simpel zat.

  69. @Frans de Vries: Mijn auto is in onderdelen ook maar 3000 euro waard (oud ijzer levert niet zoveel op)
    Is dat een rede om dan maar geen auto meer te kopen of heel de dag te zeuren dat ie zo duur is ?

  70. heb em verkocht voor een goede prijs, ik kon er niet aan wennen om met een foon van 650 euro op zak te lopen.

    rukze apple, mooi spul maar veeeeel te overprized.

  71. @MrVerCouter: This niet steve die alles verhoogt hoor t zijn de providers met hun dure prijsafspraken:P

  72. @Nick: Ik hoop ook dat het onbeperkt internet bij t mobile blijft, heb nu alweer een paar maand m’n eerste iphone abbo bij vodafone, maar ben het nu al zat dat ik een datalimiet heb.. Ook ik maak die fout niet meer.. dat wordt als het abbo verlopen is een abbo met onbeperkt of toch maar een bb ondanks dat ik toch wel Apple fan ben,, want het word op deze manier allemaal onbetaalbaar..

  73. Origineel geplaatst door Michel
    Ik zou het als provider ook doen. Alleen snap ik niet wanneer meer mensen zo’n ding kopen of willen, hoe duurder het gebruik ervan word. Meestal is dat toch omgekeerd?
    Massaproductie en massagebruik van belminuten en databundels hoe duurder het moet worden? Er is voor de provider toch meer binnengekomen?
    Een paar weken terug vroeg ik me al af wat het volgende word wat duurder word. Noem:datalimiet, mijn belbundel kan ik niet meer meenemen naar de volgende maand, afronden naar boven. Ze willen van hun klanten af en dat terwijl ze vorig jaar 3,9% meer omzet behaalde á 26,3 miljard

    Ik begrijp precies je argument, en het is ook enigszins vreemd. Maar dit zal waarschijnlijk te maken met het feit dat er bijna geen winst wordt gemaakt met de iphone maar alleen nieuwe klanten. Apple stelt eigenlijk ontzettend onaantrekkelijke voorwaarden voor Providers dat het eigenlijk geen goeie deal zou zijn voor een provider. Maar omdat de vraag naar het toestel zo sterk is gaan ze toch met apple in zee. en zo worden uiteindelijk die prijzen zo belachelijk, want de provider moet het toch ergens terugverdienen.

  74. Wat ik niet snap hoe ze aan die prijzen komen? Koop de iPhone los voor 630€ en sluit een bel+sms+web 170 1 jaar af van 11€ en je betaald totaal 762€ ipv het 150 abbo hierboven waar je totaal 813€ kwijt bent. (Losse iPhone uit Canada slechts 500€)

  75. Ik had juist gedacht dat wanneer T-mobile niet meer het alleenrecht had, de prijzen juist naar beneden zouden gaan, zodat de providers met elkaar gingen concureren.
    Ik blij dat ik paar maanden terug al heb besteld bij vodafone.

  76. Kom net van de phonehouse en vodafone vandaan, kon bij phonehouse nog inderdaad voor de “oude” prijs een toestel reserveren. Vodafone absoluut niet meer (terwijl ik hem bij de phonehouse ook op het netwerk van vodafone heb :s)
    rare wereld. Kwam er ook achter dat ik nog niet kon verlengen. Moest me er optijd voor inschrijven als ik 2 maanden van tevoren wou verlengen. nu 2 week wachten op de iphone en het abbonement. hoop ik wel dat ik hem heb voor de oude prijs….voel me als een slave of society

  77. Zijn volgens mij gewoon prijsafspraken tussen die providers…

  78. @ray: Alle providers hebben nu de iphone in soortgelijk abonnement voor 149,- dit zijn echt prijsafspraken, dat kan niet anders… ze willen gewoon een halt toe roepen aan de korting die ze erop kunnen geven, alleen vergeten ze er ruim voldoende erop verdienen…je kan netzogoed een Ben sim only halen en toestel zelf los kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.