Visual Voicemail pas vanaf 2009 bij Mobistar

Mobistar gaat onderzoeken of ze Visual Voicemail kunnen aanbieden bij de iPhone 3G-abonnementen. Proximus heeft inmiddels tarieven en instructies gemaakt voor iPhone-kopers die liever een Proximus-abonnement willen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mobistar 3G bereikBelgische iPhone-kopers moeten nog even geduld hebben als ze Visual Voicemail willen gebruiken. Op de website van Mobistar valt te lezen dat de dienst nog niet beschikbaar is bij de lancering van de iPhone 3G door Mobistar. “We onderzoeken de haalbaarheid en de planning van deze oplossing. Dit duurt zeker nog tot 2009.” Als je toch geen Visual Voicemail krijgt kun je net zo goed naar Proximus gaan voor een abonnement.

3G Dekking ProximusProximus heeft nu een handleiding gepubliceerd hoe je de iPhone moet activeren op het concurrerende netwerk. Ook zijn de tarieven online gezet, waarbij je een databundel en de belbundel apart moet aanschaffen. Helaas is er door de actievoorwaarden en het afwijkende aantal belminuten niet een makkelijke vergelijking te maken bij welke aanbieder je nu het beste uit bent: voor mobiel internet zijn er bij Proximus bijvoorbeeld bundels van 50MB (voor €15) of 2 en 5 GB (voor €34,99 en €49,99 per maand).

Wat het 3G-bereik betreft is er wel wat verschil tussen beide aanbieders: het groene kaartje geeft het 3G-bereik van Mobistar aan, het paarse kaartje de dekking van Proximus.

Met dank aan Donaldini en Koen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, mobistar, proximus, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.