Video: 15 tablets vergeleken

In een video van shanzai.com worden 15 verschillende tablets vergeleken. Is de iPad de ideale tussenmaat voor allerlei soorten content, of voldoet een ander merk beter?

tablet vergelijkingDe iPad gaf de aftrap voor een reeks tablets. Sommige apparaten zoals de Samsung Galaxy Tab de Dell Streak kennen bezoekers van onze website misschien al. Maar het aanbod is nog veel groter. De website shanzai.com heeft 15 verschillende tablets op een rijtje gelegd. Ze hebben verschillend formaat (5, 7, 8 en 10 inch), verschillend gewicht en een verschillende mate van draagbaarheid. Besturingssysteem en hardware zijn soms heel verschillend. Datzelfde geldt voor het prijskaartje. In 11 minuten word je bijgepraat over de tablets die op dit moment op de markt zijn.

Het gaat niet alleen om de bekende merken, maar ook om de tablets die je voor 100 dollar bij de Chinese winkel kunt kopen. Zou je met meerdere apparaten gaan rondlopen om voor elk type content steeds het juiste formaat bij de hand te hebben? En is de iPad dan de ideale vormfactor tussen laptop en smartphone in, of kun je beter een apparaat nemen dat nog net in je broekzak past, zoals een 7 inch tablet?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2010, 16:15
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad, steve jobs, vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.