Vernieuwde T-Mobile i-abonnementen vanaf vandaag beschikbaar

T-Mobile gaat vandaag van start met de nieuwe i-abonnementen.

iphone-4-t-mobile-ukVanaf vandaag gaan de nieuwe i-abonnementen van T-Mobile in. T-Mobile kondigde de abonnementen half maart aan, met als belangrijkste pluspunt dat de snelheid flink omhoog gaat. Bezitters van een iPhone die een dergelijk nieuw abonnement afsluiten kunnen vanaf vandaag internetten met een snelheid van 7,2 Mbps. Voor de bestaande klanten die nog een lopend abonnement hebben, verandert er niets.

Er zitten ook wat nadelen aan het nieuwe abonnement. Zo ga je er per saldo op achteruit wat het aantal belminuten en sms’jes betreft. Ook kun je niet meer onbeperkt internetten, want na de eerste 1 GB dataverkeer wordt je snelheid teruggebracht naar 64 kbps. Gelukkig kun je dit laten resetten, waardoor je opnieuw 1 GB op volle snelheid tot je beschikking hebt.

T-Mobile levert bij de i-abonnementen diensten zoals Visual Voicemail, Hotspot en gratis navigatie via een speciale Navigon-app. Je betaalt na de eerste minuut per seconde.

Het i-abonnement is beschikbaar voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile’s belofte dat ze in maart meer informatie zouden geven over tethering, is trouwens nog niet ingelost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2011, 13:50
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.