Vernieuwde Jawbone Up nu ook in Nederland en België te bestellen

Fitnessarmband Jawbone Up kan vanaf vandaag ook besteld worden in Nederland en België. In totaal kunnen 25 nieuwe landen de armband bestellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jawbone UpJawbone’s vernieuwde fitnessarmband Up is nu ook internationaal verkrijgbaar. Dit betekent dat je de Up onder andere op Jawbone’s Nederlandse en Belgische websites kunt bestellen. Het betreft de nieuwe versie van de armband die afgelopen jaar nog alleen in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd. Met een prijskaartje van 130 euro lijkt Jawbone enkel het dollarteken bij de Amerikaanse versie te hebben omgeruild voor een euroteken. De vorige versie van de Jawbone Up was ook in Nederland te koop, maar deze is inmiddels van de markt gehaald.

De Jawbone Up houdt je actvitieiten en bewegingen op een dag bij, waarna je deze informatie kunt bekijken en analyseren op de iPhone. De Up maakt niet gebruik van Bluetooth, maar kan rechtstreeks op de geluidspoort van je iPhone worden aangesloten. Je hebt uiteraard wel de bijbehorende iPhone-applicatie nodig.

jawbone up nederlandNiet alleen België en Nederland kunnen vanaf vandaag de Jawbone Up bestellen: ook landen in Azië, Australië en het Midden-Ooosten kunnen de slimme fitnessarmband voortaan. Het zou in totaal gaan om 25 nieuwe landen. Jawbone introduceerde vandaag ook een nieuwe applicatie die het voor Android-gebruikers mogelijk maakt de Jawbone Up te synchroniseren.

Toen wij de Jawbone Up vanuit Nederland probeerden te bestellen in Chrome, werkte de bestelknop om één of andere reden niet. In Safari functioneerde de site wel naar behoren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:50
Categorie Accessoires
Onderwerp jawbone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.