Koop een gekleurde behuizing voor je iPhone 5

Je kunt een iPhone 5-achterkant in alternatieve kleuren kopen. Met een beetje handigheid heb je hierdoor een rode, blauwe of gele iPhone 5.

Gele iPhone 5 achterkantIn het geruchtencircuit komen regelmatig verhalen over een mogelijk gekleurde iPhone voorbij, maar tot nu toe zweert Apple enkel bij zwarte en witte modellen. Kan je echt niet wachten totdat Apple eindelijk voor meerdere kleurtjes kiest, dan is het altijd mogelijk om je eigen iPhone een gekleurde achterkant te geven. Zo verkoopt TVC-Mall een iPhone 5-behuizing in 13 verschillende kleuren, waarmee je met enige handigheid de originele iPhone 5-achterkant mee kunt vervangen.

Het behuizingspakket wordt verkocht voor $72,49. Naast de iPhone 5-achterkant krijg je ook een simkaarthouder en knoppen, zodat de gehele zijkant van je iPhone 5 gekleurd wordt.

Je moet uiteraard wel even goed nadenken voordat je de gekleurde iPhone 5-achterkanten bestelt. Niet alleen moet je handig genoeg zijn om je iPhone te openen en demonteren zonder hem te beschadigen, maar je riskeert ook je garantie te verliezen bij Apple. Het betreft hier ook geen officiële onderdelen van Apple, waardoor het lastig is om te zeggen hoe hoogwaardig de kwaliteit is. Op de foto’s lijkt de donkere streep bij de antenne iets te zijn uitgezet, terwijl dit bij Apple’s achterkant niet het geval is.

Wil je liever niet je iPhone openschroeven, dan zijn er altijd nog bedrijven zoals Anostyle die je iPhone tegen vergoeding anodiseren om de kleur te veranderen. Dan moet je het maar weer net oké vinden om je iPhone op de post naar een buitenlands bedrijf te doen.

Via AppleBitch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2013, 10:33
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.