Vernieuwde iTunes Festival-app heeft Passbook-ondersteuning

Apple heeft een vernieuwde iTunes Festival London-app uitgebracht. Die bevat bugfixes, maar ook ondersteuning voor Passbook.

iTunes-FestivalApple kondigde een week geleden het iTunes Festival 2013 aan. Opnieuw zal een bonte stoet aan artiesten het podium in Londen beklimmen, om hun beste nummers te laten horen. In lijn met de slogan ‘eat your own dog food’ (zelf doen wat je anderen ook verkoopt of aanbiedt) gaat Apple voor het eerst Passbook gebruiken tijdens het iTunes Festival. De update van de iTunes Festival-app is net in de App Store verschenen.

artiest itunes festivalDe update-omschrijving noemt onder andere de nieuwe Passbook-functionaliteit. Dat betekent overigens wel dat de iPhone of iPad waarop je de app installeert voorzien moet zijn van 6.0 of hoger.

Foto’s in de app zijn voortaan ook in landschapsweergave te bekijken. Het iTunes Festival zal dertig dagen lang plaatsvinden in Londen. Je kunt de line-up doorbladeren en aangeven welke concerten je wilt bijwonen. Vervolgens hoor je of je bent uitgekozen. Mocht je niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, dan is er niets aan de hand: je kunt een deel van de optredens ook live streamen naar de app (en via de app naar Apple TV en televisie!).

Hoogtepunten van dit jaar zijn Justin Timberlake, 30 Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J. In totaal zullen 60 artiesten optreden in de maand september.

Downloaden: iTunes Festival London (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 20:05
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.